קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פילה צרוב של Seabass עם קונפי עגבניות ובצל וחומץ שרי Nage חדורים עם טרגון

פילה צרוב של Seabass עם קונפי עגבניות ובצל וחומץ שרי Nage חדורים עם טרגון
והוא יספק כ 4 מנות. אם $2.29 למנה נופל בתקציב שלך, פילה צרוב של Seabass עם קונפי עגבניות ובצל וחומץ שרי Nage חדורים טרגון יכול להיות סופר ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. גשו לסופר וקנו טרגון, בצלים אביביים, חומץ שרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו ארטישוקים צרובים במחבת עם חומץ שרי וטימין, פילה Herbed של בשר בקר עם קונפי Madeira עגבניות, ו קונפי ריבס ובצל עם חומץ בלסמי תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את הבצל וחותכים את עגבניות הדובדבן לשניים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מערבבים יחד בקערה, ולאחר מכן מוסיפים חומץ שרי 1/2 כוס ולהשאיר לרבד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים את שאלוט לסיר קטן ולהוסיף את חומץ שרי 1/2 כוס הנותרים. קחו את עלי הטרגון, הניחו בצד, והוסיפו את הגבעולים למחבת. להביא את תערובת החומץ לרתיחה ולאפשר להפחית על ידי 2/
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
חומץ שריחומץ שרי
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר מחבת מחום ולהתחיל לטאטא בחמאה חתוכה. שמור על המחבת חמה אבל לא מאפשרים לו לקבל חם כמו זה יגרום חמאה להפריד יהיה לפצל את הרוטב. כאשר כל החמאה כבר שטפה פנימה, להעביר את הרוטב דרך מסננת למחבת נקייה ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר את הבצל ועגבניות הדובדבן מן המרינדה ומניח בסיר. הזיעו את התערובת על החום הבינוני עד שהעגבניות מתחילות להישבר.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
הוסף כ 1/2 של המרינדה הנותרים ומבשלים לאט מעל חום מתון במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
8
בעוד העגבניות והבצלים מתבשלים, קחו את פילה הבס ואת הצדפות ועשו אותם במלח ופלפל. לצרוב את פילה בס ים במחבת חם מאוד לא מקל, העור בצד למטה הראשון. כאשר חום זהוב, להסיר מהמחבת, מניחים על מגש אפייה ומבשלים בתנור במשך 3 עד 4 דקות. לעשות בדיוק את אותו הדבר עם הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
פילה Seabassפילה Seabass
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בלאנש את האספרגוס התינוק ועירית בנפרד, במים רותחים, מלוחים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
10
הסר מן המים ולקשור את האספרגוס לתוך חבילות של 10 באמצעות צ ' ייב blanched.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
11
כדי להרכיב, לשים 1 חתיכת בס על כל צלחת העליון עם קונפי עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
12
מניחים את החלק השני של בס ים על גבי להישען את החבילה אספרגוס נגד בס הים. קח את עלי הטרגון שהוקצו וקצוץ אותם בערך.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
SeabassSeabass
13
מוסיפים את הטרגון לרוטב החם ורוטב הכף סביב הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
14
מוסיפים צדפה לצד כל צלחת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.