פילה של כריכי בקר
פילה של כריכי בשר בקר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 67 גרם שומן, ובסך הכל של 747 קלוריות. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ארוגולה, שמנת, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 50%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: כריכי פילה 'דג' טופו, כריכי פילה עוף בחווה בגריל, ו צ'דר בגריל-כריכי פילה עוף.
הוראות
להלבשה מועכים את הגבינה הכחולה במזלג ומערבבים עם השמנת החמוצה, המיונז, רוטב הווסטרשייר, המלח והפלפל.
להכנת הכריכים חותכים את הלחם ל -8 פרוסות, כל פרוסה בעובי 1/4 אינץ'.
מורחים 4 מהפרוסות בעובי עם הרוטב. למעלה עם פרוסות בשר וארוגולה ומפזרים מלח ופלפל.
מורחים את שאר פרוסות הלחם קלות מאוד בחמאה ומניחים, בצד החמאה כלפי מטה, על גבי הבקר.
מחממים תנור 500 מעלות צלזיוס.
ממיסים 2 כפות חמאה לא מלוחה.
מניחים בקר על תבנית עם נייר אפייה ומייבשים את החלק החיצוני במגבת נייר. בעזרת מברשת מאפה מצפים את הבקר בחמאה המומסת.
מפזרים באופן שווה מלח ופלפל. צולים במשך 25 דקות ב 500 מעלות פרנהייט עבור בינוני נדיר.
מוציאים את הבקר מהתנור, מכסים היטב בנייר אלומיניום ומניחים לנוח בטמפרטורת החדר למשך 20 דקות לפני החיתוך.