פילה שפמנון מושחר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 57 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת שום, כמון טחון, פילה שפמנון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שפמנון מושחר, שפמנון מושחר, ו שפמנון מושחר (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה, ומערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
יש לשטוף פילה, ולייבש עם מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
3
מפזרים תערובת פפריקה באופן שווה על שני הצדדים של פילה; לשפשף בעדינות תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבש
פפריקה
4
מניחים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' על חום גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הוסף 1 1/2 כפיות חמאה, ולהטות מחבת לתחתית המעיל.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הוסף 2 פילה, ומבשל 2 דקות. להפחית את החום בינוני; להפוך ולבשל 4 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. חזור על הנוהל עם שאר חמאה ופילה.
פילה שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.