פילו אוכמניות תפוחים
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם שמן canolan, תפוחים סבתא סמית, עוגיות ליידיפינגר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו 3-מרכיב ברי & חמוציות פילו Turnovers, פילו אוכמניות, תפוחים ומייפל, ו איבודי פילו עוף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
במחבת nonstick גדולה לבשל את התפוחים, חמוציות, סוכר, קינמון ואגוז מוסקט על ערבוב חום בינוני מדי פעם עד הפרי הוא רך, על 10 דקות. מערבבים בתערובת קורנפלור ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות, עד המיצים במחבת מתעבים. להפריש להתקרר.
שכב גיליון של פילו על קרש חיתוך גדול מברשת את הבצק עם שמן. למעלה עם גיליון שני ומברשת עם שמן.
מפזרים חצי עוגיות מרוסקות על גבי.
הוסף גיליון נוסף של פילו ומברשת עם שמן.
חותכים את פילו ל 4 חתיכות ארוכות. שים תלולית קטנה של תערובת תפוח על 1 אינץ ' מהחלק התחתון של 1 מקפלים את פילו על התערובת לתוך כיס בצורת משולש. המשך לקפל כדי לשמור על צורת המשולש כך נוצר מחזור. חזור עם 3 החלקים האחרים. חזור על כל התהליך שוב עם 3 גיליונות נוספים של פילו, כך שאתה בסופו של דבר עם 8 turnovers. הקפד להזמין קצת שמן כדי להבריש את החלק העליון של כל מחזור.
לרסס גיליון אפייה עם ספריי בישול, למקם את הפיתולים על הסדין, לצחצח את צמרות עם השמן הנותר ואופים במשך 20 עד 25 דקות או עד להשחמה יפה.