פילי צ'יז סטייק אגרולים
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל סיני. נסו להכין פילי צ'יז סטייק אגרולים בבית. מתכון קטוגני זה מגיש 8 ומחירו 2.54$ למנה . למנה זו יש 401 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -27 גרם שומן למנה. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 112 מעריצים. זה מושלם ליום האהבה . אם יש לכם פלפל חריף, שמן זית, גבינת ג'ק פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 63% . הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פילי צ'יז סטייק אגרולים , פילי צ'יז סטייק אגרולים , ו- Philly Cheese Steak Egg Rolls .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים שמן ל-350 מעלות F בסיר בינוני. ממלאים בכמות מספקת של שמן כדי שהאגרולים לא ינוחו על תחתית התבנית.
מערבבים ביצה וחלב יחד, בקערה קטנה, לשטיפת ביצים.
במחבת בינונית על אש בינונית מוסיפים שמן זית, בצל ופלפלים. מזיעים ירקות עד שהם מתרככים מעט, כ-2 דקות.
מוסיפים רוסטביף ומטגנים עד שהבצל שקוף, כ-5 דקות נוספות.
מוסיפים גבינה ומערבבים היטב, עד שהגבינה מתחילה להימס.
מסירים מהאש, מסננים במסננת דקה כדי להסיר עודפי לחות ומצננים.
מחלקים את התערובת הצוננת ל-8 חלקים שווים.
מניחים את התערובת במרכז העור של כל אגרול. מקפלים פנימה פינות צד ומגלגלים, אוטמים קצוות בשטיפת ביצים. טובלים אגרולים בשמן ומטגנים, מוודאים שהלחמניות לא נוגעות בדפנות או בתחתית המחבת. מטגנים בקבוצות, כדי למנוע צפיפות יתר. עד להזהבה.
מוציאים את גלילי האגרולים למגבות נייר כדי לספוג עודפי שמן.
חותכים אגרולים בהטיה, מניחים על צלחת הגשה ומגישים חם
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Pink Moscato. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
![מוסקטו ורוד בועת יחפה]()
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!