פינוק לחג: כריכי גלידה בטטה וג'ינג'ר
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 524 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 188 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, פלפל, סוכר חום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פצפוצי אורז מתייחסים כריכי גלידה, עוגיות שוקולד צ'יפס בטטה: ממתק מתוק עבור ליל כל הקדושים, ו שני כריכי גלידה בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הגלידה: ב 3 סיר ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף תפוחי אדמה מתוקים. מטגנים עד בהיר בצבע עם כמה כתמים של קרמליזציה, על 3 דקות.
מוסיפים חצי וחצי, קינמון, אגוז מוסקט, הל ומלח. מבשלים חשפו במשך 20 דקות, או עד תפוחי אדמה מתוקים הם מכרז לחלוטין.
הסר תרמילי הל ולהעביר לבלנדר. להתמזג עד חלקה מאוד.
בקערה גדולה, להקציף יחד חלמונים ביצה וסוכר עד סרטים ליפול מקצף חלמונים התבהרו בצבע.
מוסיפים מצקת של תערובת בטטה ומקציפים ביסודיות. המשך, מצקת אחת בכל פעם, עד תחתית הקערה מרגישה חמה. ואז לחזור תערובת פירה בטטה ומערבבים לשלב. מבשלים על אש נמוכה עד מעילים תערובת בחזרה של כף ומשאיר קו נקי כאשר אתה להחליק אצבע דרכו.
הסר מהחום, מערבבים בורבון, ויוצקים לתוך מיכל כדי להתקרר בן לילה, מכוסה. נטישה למחרת על פי הוראות היצרן. שים גלידה במקפיא לפחות שעה אחת כדי להתקפל.
לעוגיות: במערבל לעמוד, חמאת שמנת וסוכר במהירות גבוהה במשך כמה דקות, עד התערובת נראית כמו פירה רכה.
מוסיפים מלח, סודה לשתייה, תבלינים וג ' ינג ' ר; מערבבים לשלב.
לגרד את הצדדים של קערה, ולאחר מכן להוסיף מולסה.
מערבבים עד בשילוב, ולאחר מכן מוסיפים ביצה.
מוסיפים קמח בשלושה או ארבעה תשלומים, מגרדים את הקערה שביניהם. התחל מערבל על מהירות נמוכה ואז להגדיל בינוני.
מערבבים בקמח רק עד בשילוב—לא overmix.
מחממים תנור ל 163°, להתאים מדפים למצב באמצע העליון והתחתון באמצע. השתמש בכף שתי כפות כדי לחלק 20 כדורי בצק על שני גליונות אפייה מרופדים בחמאה (להשאיר שפע של מקום בין מנות). צ ' יל במקפיא במשך 10 דקות. לשטח בצק לדיסקים זוגיים.
אופים עד הקצוות הפכו חום כהה, צמרות של עוגיות מוצקות, ומרית מתכת דקה יכולה בקלות להרים אותם מהמחבת, על 20 דקות. מגניב לחלוטין על מדף קירור.
תן לגלידה להתרכך על הדלפק במשך 20 דקות. סקופ שלוש כפות של גלידה על חצי עוגיות, ולאחר מכן סקווש שטוח עם החצי השני של עוגיות.
מגישים מיד, או לעטוף בנפרד בניילון נצמד להקפיא. אם מגישים קפוא, תן כריכים לשבת בטמפרטורת החדר במשך 10 עד 15 דקות כך גלידה יכול לרכך.