קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

פינוקי דגני Chex® ממולאים בקרמל מלוחים

פינוקי דגני Chex® ממולאים בקרמל מלוחים
פינוקי דגני Chex® ממולאים בקרמל מומלחים דורשים סביב 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך מלח ים גס, חמאה, מלח ים גס נוסף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך מצוין. נסו פינוקי דגני Chex® ממולאים בקרמל מלוחים, פינוקי דגני שוקולד ממולא קרמל, ו פינוקי דגני קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הקרמל
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
2
שכבה, בסיר 1 עד 2 ליטר, מערבבים יחד סוכר, סירופ תירס ומים. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהסוכר מתמוסס והופך לסירופ, ערבוב בתדירות גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
סוכרסוכר
סירופסירופ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
חום לרתיחה ומרתיחים עד סירופ הופך חום זהוב כהה (צבע חם, ויסקי).
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
סירופסירופ
4
הסר מהחום.
5
מערבבים במהירות 2 כפות חמאה. מערבבים קרם, וניל ו 1/4 כפית מלח עד חלקה, חימום על חום בינוני במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
מלחמלח
6
יוצקים קרמל לתוך קערה בינונית; מגניב על 15 דקות או עד להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
בינתיים, להכין את הדגנים.
מרכיבים שתצטרך
דגני בוקרדגני בוקר
8
שכבות, תרסיס 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
בסיר 3 עד 4 ליטר, לבשל 3 כפות חמאה ומרשמלו על חום בינוני, ערבוב עד התערובת נמסה היטב בשילוב. מערבבים דגנים, פופקורן, בוטנים 1/4 כפית מלח עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
בוטניםבוטנים
פופקורןפופקורן
חמאהחמאה
דגני בוקרדגני בוקר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
בחוזקה לחץ על חצי תערובת בתחתית מחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מורחים קרמל מורח מקורר בשכבה זוגית מעל תערובת דגנים. למעלה עם תערובת דגנים נותרת, לחיצה בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
דגני בוקרדגני בוקר
מורחיםמורחים
12
מפזרים למעלה עם מלח ים גס נוסף. מגניב 1 שעה לפני חיתוך לתוך 4 שורות על ידי 4 שורות. לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס