פיניקיהname
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Finikian. והוא יספק כ 60 מנות. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך מים, חמאה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : .
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה, סוכר superfine וגרידת תפוזים. בהדרגה לערבב את השמן להכות עד אור ורך.
מערבבים את הקמח, סולת, אבקת אפייה, קינמון וציפורן; להכות לתוך תערובת רכה לסירוגין עם מיץ תפוזים. ככל שהתערובת מתעבה, להתברר על לוח מקומח ללוש לבצק מוצק. לצבוט את כף הבצק וליצור אותם לכדורים או אליפסות.
מניחים עוגיות 2 אינץ ' בנפרד על גיליונות העוגיות מוכן.
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הזהב. מגניב על גיליונות אפייה עד טמפרטורת החדר.
כדי להפוך את הסירופ: בסיר בינוני, על אש בינונית, לשלב את המים, סוכר לבן, דבש, מקל קינמון ומיץ לימון. מביאים לרתיחה ומרתיחים במשך 10 דקות.
הסר את מקל הקינמון. בעוד התערובת רותחים, לטבול את העוגיות אחד בכל פעם, לוודא לכסות אותם לחלוטין.
מניחים אותם על מתלה חוט לייבוש ומפזרים אגוזי מלך.
מניחים נייר מתחת למדף כדי לתפוס את הטיפות. שמור עוגיות סיים במיכל אטום בטמפרטורת החדר.