פיסטולי סרטן נהרות.
פיסטולי סרטן נהרות זה pescatarian ומספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, תבלינים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו פיסטולי סרטן נהרות., פיסטולי סרטן נהרות., ו שרימפס אפוי ממולאים Pistolettes (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1/4 כוס חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים את הבצל הקצוץ, פלפל, בצל ירוק ושום. מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
יוצקים את החלב התאדה ולהביא לרתיחה. מערבבים בגבינה המעובדת עד שנמסה. להפחית את החום לנמוך, ולשמור על הרוטב חם.
בינתיים, להמיס 1/2 כפית חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את זנבות הסרטנים ומתבלים במלח, פלפל, אבקת שום ותבלינים Cajun. מבשלים ומערבבים עד שהזנבות חמים ומתחילים להתכרבל, 3 עד 5 דקות. מערבבים את זנבות הסרטנים לתוך רוטב הגבינה, ומבשלים במשך 5 דקות.
שמן חום במחבת גדולה ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מבשלים את גלילי הפיסטולט בשמן החם עד חום זהוב מכל הצדדים.
הסר לצלחת מרופדת מגבת נייר כדי להתקרר. לאחר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך חריץ בקצה אחד של כל גליל, ולאחר מכן להשתמש בידית של כף כדי ליצור כיס גליל. ממלאים את הלחמניות בתערובת הסרטנים ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, Muscadet, פינו גריג ' יו., ריזלינג, יין מבעבע
שרדונה, Gruener Veltliner, Muscadet הן אפשרויות נהדרות עבור סרטנים. למרות שמנות ים שונות בהחלט יכולות לקרוא ליינות שונים, בדרך כלל יין לבן פריך, בעל גוף בהיר או יין לבן נוצץ יעשה את העבודה ולא יטביע שום טעמים עדינים. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.