פיסטוק ביסקוטי שמן זית
שמן זית פיסטוק ביסקוטי יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 216 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית נוספת, אבקת אפייה, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, פיסטוק ביסקוטי, ו פיסטוק-פיגי ביסקוטי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, מלח, ואבקת אפייה; להפריש. בקערה גדולה, לטאטא יחד שמן זית וסוכר עד בשילוב.
מוסיפים מרכיבים יבשים לקערה ומערבבים עד שמתחברים בבצק. מערבבים בפיסטוקים. מחלקים את הבצק לשניים ועוטפים כל חצי בניילון נצמד ומקררים לשעה או יותר.
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
טופס כל מחצית הבצק לתוך כ 3 1/2 אינץ 'על ידי 8 אינץ' יומן ומניח אחד על כל תבנית אפייה.
אופים עד הזהב, 45 דקות. הוציאו עוגיות מהתנור והפחיתו את טמפרטורת התנור ל-300°F.
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להשתמש בסכין משונן לחתוך יומני על ההטיה כדי ליצור עוגיות רחב 1 אינץ'.
מניחים עוגיות, בצד חתוך למטה, על תבנית אפייה.
מניחים בחזרה בתנור ואופים עד יבש וקלוי, כ -10 דקות יותר.