פיסטוק טורונה
פיסטוק טורון עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתאים ל-36 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. גשו לסופר וקנו מים, מי פרחים כתומים, אר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 21 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו פיסטוק Torrone, טורון פיסטוק-חמוציות, ו טורונה (מתכונים דומים).
הוראות
תבנית אפיית שמן, ואז שורה תחתונה וצדדים עם חתיכות של נייר וופל אכיל, זמירה אותו כדי להתאים.
מחממים דבש, סוכר ומים בסיר כבד של 5 ליטר על אש נמוכה, מערבבים, עד שהסוכר נמס, ואז מביאים לרתיחה על חום בינוני, מבלי לערבב, שוטפים את כל גבישי הסוכר בצד המחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים.
שים מדחום לתוך סירופ ולהמשיך רותחים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא רושם 310 עד 157° (הקצה העליון של שלב סדק קשה).
כאשר מדחום מגיע 149°, להתחיל להכות חלבונים ביצה עם מלח במיקסר, מכות עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
הסר סירופ מחום ולתת לעמוד עד בועות להתפוגג.
עם מיקסר במהירות נמוכה, לאט לאט לשפוך סירופ חם לתוך לבנים בזרם דק בצד של קערה. להגדיל את המהירות גבוהה ומכה עד התערובת התקררה כדי חם (תערובת תעלה, ואז ליפול), על 20 דקות.
מוסיפים מי פרחים ותמצית שקדים ומכים 1 דקה יותר. מערבבים בפיסטוקים.
מפזרים משטח עבודה עם עמילן תירס (1 כף), ולאחר מכן תערובת טורון כפית על קורנפלור בעדינות ללוש כמה פעמים עם הידיים טבול קורנפלור.
תערובת pat torrone לתוך תבנית אפייה העליון עם ריבוע של נייר וופל, זמירה כדי להתאים.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות.
הפעל סכין דק וחד סביב קצוות מחבת, ואז להפוך טורון על קרש חיתוך. משאיר נייר וופל על, לקצץ קצוות לחתוך torrone לרצועות 1 אינץ ' רחב. לעטוף כל רצועת טורון בנייר קלף. (אם תרצה, לחתוך כל רצועה לתוך מלבנים 2 אינץ'.)
טורון שומר במיכל אטום במקום יבש בטמפרטורת החדר מגניב 2 שבועות.