קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

פיצה איטלקית קציצה עמוקה

פיצה איטלקית קציצה עמוקה
פיצה איטלקית עם קציצה עמוקה יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא פירורי לחם, תרד, גבינת פרובולון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. נסו פיצה נקניקייה עמוקה איטלקית, פיצה דיפ-דיש עם נקניק איטלקי וברוקולי ראבה, ו פיצה דיפ-דיש (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחץ על בצק פיצה קרום לתוך הצדדים התחתון ומעלה של a9 אינץ ' עגול cakepan מצופה ספריי בישול. בצק מעיל עם ספריי בישול (כדי לעזור קרום חום).
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
2
אופים ב 425 על המדף התחתון של התנור במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מסננים תרד, ולחץ בין מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
שלב תרד הבא 3 מרכיבים; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5
מוסיפים פירורי לחם, גבינת פרמזן, וחלבון ביצה, מערבבים היטב. תערובת צורה לתוך 12 כדורי בשר. מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מוסיפים קציצות, ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
7
לנקז ולייבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
מורחים 1/2 כוס רוטב עגבניות איטלקי קלאסי על קרום, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות איטלקיותעגבניות איטלקיות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מערבבים גבינת קוטג', גבינת ריקוטה, גבינת פרובולונה 1/4 כוס, וטבעות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
טבעות פלפל בננהטבעות פלפל בננה
10
מורחים חצי מתערובת גבינה על רוטב עגבניות. סדר כדורי בשר על תערובת גבינה. כף שנותר 1/2 כוס רוטב עגבניות ותערובת גבינה נותרת סביב כדורי בשר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
11
אופים ב 425 על המדף התחתון של התנור במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מפזרים עם הנותרים 1/4 גבינת פרובולון כוס, ואופים 5 דקות נוספות או עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות ויטצ ' יו קיאנטי קלאסיקו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
ויטצ ' יו קיאנטי קלאסיקו
ויטצ ' יו קיאנטי קלאסיקו
אדום מבריק אודם בצבע, על האף יין זה מציע ניחוחות של פירות אדומים, שזיפים, סיגליות. כמו כן ניכרים הערות של טבק בלונדיני, גרפיט, מברשת לחה, הערות קלויות. על החיך, הוא מרענן ונעים, עם טאנינים אלגנטיים ומאוזנים שמשאירים גימור ארוך של הערות קקאו קלויות ומרירות, המגיעות מהזדקנות בעץ.