פיצה איטלקית קציצה עמוקה
פיצה איטלקית עם קציצה עמוקה יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא פירורי לחם, תרד, גבינת פרובולון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. נסו פיצה נקניקייה עמוקה איטלקית, פיצה דיפ-דיש עם נקניק איטלקי וברוקולי ראבה, ו פיצה דיפ-דיש (מתכונים דומים).
הוראות
לחץ על בצק פיצה קרום לתוך הצדדים התחתון ומעלה של a9 אינץ ' עגול cakepan מצופה ספריי בישול. בצק מעיל עם ספריי בישול (כדי לעזור קרום חום).
אופים ב 425 על המדף התחתון של התנור במשך 10 דקות.
מסננים תרד, ולחץ בין מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת.
שלב תרד הבא 3 מרכיבים; מערבבים היטב.
מוסיפים פירורי לחם, גבינת פרמזן, וחלבון ביצה, מערבבים היטב. תערובת צורה לתוך 12 כדורי בשר. מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים קציצות, ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד השחמה.
לנקז ולייבש עם מגבות נייר.
מורחים 1/2 כוס רוטב עגבניות איטלקי קלאסי על קרום, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מערבבים גבינת קוטג', גבינת ריקוטה, גבינת פרובולונה 1/4 כוס, וטבעות פלפל.
מורחים חצי מתערובת גבינה על רוטב עגבניות. סדר כדורי בשר על תערובת גבינה. כף שנותר 1/2 כוס רוטב עגבניות ותערובת גבינה נותרת סביב כדורי בשר.
אופים ב 425 על המדף התחתון של התנור במשך 15 דקות.
מפזרים עם הנותרים 1/4 גבינת פרובולון כוס, ואופים 5 דקות נוספות או עד גבינה נמסה.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות ויטצ ' יו קיאנטי קלאסיקו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
![ויטצ ' יו קיאנטי קלאסיקו]()
ויטצ ' יו קיאנטי קלאסיקו
אדום מבריק אודם בצבע, על האף יין זה מציע ניחוחות של פירות אדומים, שזיפים, סיגליות. כמו כן ניכרים הערות של טבק בלונדיני, גרפיט, מברשת לחה, הערות קלויות. על החיך, הוא מרענן ונעים, עם טאנינים אלגנטיים ומאוזנים שמשאירים גימור ארוך של הערות קקאו קלויות ומרירות, המגיעות מהזדקנות בעץ.