פיצה ארביאטה
Pizzan Arabbiatan הוא מתכון ים תיכוני המגיש 4. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 478 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש אספרגוס, עגבניות שימורים, אורגנו ופלפל. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. נסו רוטב ארביאטה, ארביאטה עוף, ו פירות ים Arabbiata (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה כבדה בתנור. מחממים תנור ל 500 (לשמור על אבן פיצה או תבנית אפייה בתנור כפי שהוא מתחמם).
מניחים בצק פיצה בקערה בינונית בטוחה למיקרוגל מצופה בתרסיס בישול. כיסוי ומיקרוגל במדיום (50% כוח) 45 שניות.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף pancetta; לבשל 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר pancetta מחבת; להשליך טיפות.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל, פלפל ושום; מבשלים 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
מניחים עגבניות במסוק מיני; דופק 4 פעמים או עד כמעט חלקה.
מוסיפים עגבניות, אורגנו קצוץ ומלח למחבת; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה.
מגלגלים בצק למעגל של 14 אינץ ' על משטח מקומח. בזהירות להסיר פיצה אבן מהתנור.
מפזרים אבן עם קמח תירס; לארגן בצק על אבן.
מורחים תערובת עגבניות על הבצק, משאירים גבול 1/2 אינץ'; מפזרים גבינה ופנצ ' טה.
אופים ב 500 במשך 10 דקות או עד הקרום הוא השחמה.
מקשטים עם עלי אורגנו, אם תרצה.