פיצה בגריל עם חומוס חריף, ירקות, גבינת עיזים וזיתים שחורים
פיצה בגריל עם חומוס חריף, ירקות, גבינת עיזים וזיתים שחורים עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 73 גרם של שומן, וסך הכל 1460 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. גשו לסופר וקנו שמרים, אבקת אנצ'ו, מלח גס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח unbleached אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קפה תות כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: לחמניות פיצה עם גבינת עיזים וזיתים, סלט קינואה עם אספרגוס, גבינת עיזים וזיתים שחורים, ו טארט עגבניות מיובש בתנור עם גבינת עיזים וזיתים שחורים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים חומוס, שום, פלפל קאיין, מיץ לימון, דבש וטחינה בקערה של מעבד מזון ולעבד עד חלקה. עם ריצת המכונה, מוסיפים לאט את שמן הזית עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 ג'לפנו טרי שלם
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מברישים את שני צידי הפיצות בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל עד חום זהוב משני הצדדים, על 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
3
מעל כל פיצה עם חומוס חריף. סדר את כל או את כל הירקות על גבי החומוס העליון עם גבינת עיזים. מתבלים במלח, פלפל ואבקת אנצ ' ו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
3 כוסות פרובולון או מוצרלה מגוררת או שילוב של השניים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מניחים את הלחם בחזרה על הגריל, לסגור את המכסה ואת הגריל במשך 5 דקות כדי להתחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
5
הסר והוסף זיתים שחורים ובזיליקום טרי.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
6
בקערה גדולה מערבבים יחד 1/3 כוס מים, שמרים וסוכר ולתת לעמוד עד קצף, על 10 דקות. מערבבים הנותרים 1/3 כוס מים, 2 כפות שמן, 1 3/4 כוסות קמח, קמח תירס, ומלח להתמזג עד התערובת יוצרת בצק. ללוש את הבצק על משטח משוריין, המשלב כמה שיותר מ 1/4 כוס קמח, לפי הצורך, כדי למנוע מבצק מלדבק, עד חלקה על 5 עד 10 דקות. ליצור את הבצק לכדור.
שמן קל את הצדדים ואת החלק התחתון של קערה גדולה עם שמן, להוסיף את הבצק, להפוך את המעיל בשמן, לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. בעדינות אגרוף הבצק למטה לחלק ל 4 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוף
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
מברישים את הקמח העודף ומעבירים את הבצק לסדין אפייה, מכסים כל עיגול של בצק בניילון נצמד וממשיכים לערום חתיכות מגולגלות זו על גבי זו. לעטוף היטב עם ניילון לעטוף להכניס למקרר עד מוכן גריל.