פיצה בגריל צדפה Garlicky
פיצה בגריל צדפות Garlicky יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 443 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו פיצה בגריל צדפה Garlicky, פיצה עוף Garlicky, ו פיצה כרוב Garlicky עם ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 3/4 כוס מים חמים בקערה של מערבל לעמוד עם וו בצק מחובר. שקול או כף קלה קמח לתוך כוסות מדידה יבשות וכפות; רמה עם סכין.
מוסיף קמח 3/4 כוס מים; לערבב עד בשילוב. לכסות ולתת לעמוד 20 דקות.
שלב הנותרים 1/4 כוס מים ושמרים בקערה קטנה; בואו לעמוד 5 דקות או עד מבעבע.
מוסיפים תערובת שמרים, 4 כפיות שמן ומלח לתערובת קמח; מערבבים 5 דקות או עד שהבצק הרך נוצר.
מניחים את הבצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול; מכסים את פני הבצק בניילון נצמד מצופה קלות בתרסיס בישול. מקררים 24 שעות.
בואו לעמוד, מכוסה, 1 שעה או עד הבצק מגיע לטמפרטורת החדר. אגרוף בצק למטה. לחץ על הבצק לעיגול 12 אינץ ' על תבנית אפייה מקומטת קלות, ללא צדדים מורמים, זרועים קמח תירס. קצוות Crimp כדי ליצור גבול 1/2 אינץ'. מכסים את הבצק באופן רופף בניילון נצמד.
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
להוסיף הנותרים 2 כפות שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מוסיפים חמאה; מערבולת עד שהחמאה נמסה.
להוסיף שאלוט; saut 2 דקות.
להוסיף שום; לטגן 1 דקה. מערבבים יין וצדפות; מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 8 דקות או עד פגזים פתוחים; להשליך כל פגזים שלא נפתחו.
הסר צדפות מחבת באמצעות כף מחוררת. מסננים בישול נוזלי דרך מסננת בסדר מעל קערה, הזמנת מוצקים. מילואים בישול נוזלי לשימוש נוסף.
הסר צדפות מקליפות; השלך פגזים. קוצצים צדפות; לזרוק עם מוצקים שמורים.
מניחים בצק פיצה, בצד קמח תירס למעלה, על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 4 דקות או עד שלפוחיות. הפוך את הבצק; גריל 3 דקות.
מורחים תערובת צדפות באופן שווה על הצד העליון של הקרום, משאיר גבול 1/2 אינץ'; העליון עם גבינה. להחזיר פיצה מתלה גריל; גריל 4 דקות או עד מבושל היטב.
מפזרים פטרוזיליה ואורגנו.
חותכים פיצה לתוך 10 טריזים.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.