פיצה בגריל צדפות Garlicky יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 443 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו פיצה בגריל צדפה Garlicky, פיצה עוף Garlicky, ו פיצה כרוב Garlicky עם ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים 3/4 כוס מים חמים בקערה של מערבל לעמוד עם וו בצק מחובר. שקול או כף קלה קמח לתוך כוסות מדידה יבשות וכפות; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
מים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
קורט גדול מלח דק
סכין
קערה
2
מוסיף קמח 3/4 כוס מים; לערבב עד בשילוב. לכסות ולתת לעמוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
מים
3
שלב הנותרים 1/4 כוס מים ושמרים בקערה קטנה; בואו לעמוד 5 דקות או עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים תערובת שמרים, 4 כפיות שמן ומלח לתערובת קמח; מערבבים 5 דקות או עד שהבצק הרך נוצר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
שמרים
מלח
שמן בישול
5
מניחים את הבצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול; מכסים את פני הבצק בניילון נצמד מצופה קלות בתרסיס בישול. מקררים 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
6
הסר בצק מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצק
7
בואו לעמוד, מכוסה, 1 שעה או עד הבצק מגיע לטמפרטורת החדר. אגרוף בצק למטה. לחץ על הבצק לעיגול 12 אינץ ' על תבנית אפייה מקומטת קלות, ללא צדדים מורמים, זרועים קמח תירס. קצוות Crimp כדי ליצור גבול 1/2 אינץ'. מכסים את הבצק באופן רופף בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
בצק
אגרוף
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
עטיפת פלסטיק
8
הכן גריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
9
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
10
להוסיף הנותרים 2 כפות שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים חמאה; מערבולת עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
12
להוסיף שאלוט; saut 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
13
להוסיף שום; לטגן 1 דקה. מערבבים יין וצדפות; מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 8 דקות או עד פגזים פתוחים; להשליך כל פגזים שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
שום
קונכיות פסטה
צדפות
יין
14
הסר צדפות מחבת באמצעות כף מחוררת. מסננים בישול נוזלי דרך מסננת בסדר מעל קערה, הזמנת מוצקים. מילואים בישול נוזלי לשימוש נוסף.
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.