קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 48 דק.
מנות3
ציון בריאות63
מגזין

פיצה בגריל - שלוש דרכים

פיצה בגריל - שלוש דרכים
המתכון פיצה בגריל - שלוש דרכים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 48 דקות. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 1010 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי טימין, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו פיצה מצה (בשתי דרכים!), פיצה טאקו: שתי דרכים, ו פיצה בועה מקסיקנית - שתי דרכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מלחציים-אוחז
1
שלב את הקמח ואת השמרים בקערת העבודה של מערבל לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
2
מוסיפים את המלח, המים, 2 כפות שמן זית וסירופ שעורה מלט. התחל את המיקסר נמוך, באמצעות מצורף וו, ומערבבים עד הבצק פשוט מגיע יחד, כ 1 1/2 דקות. הגבר את מהירות המיקסר לבינונית ולוש במשך 15 דקות. לקרוע חתיכת בצק קטנה ולשטח לתוך דיסק. בעדינות למתוח את הבצק עד דק. החזק אותו אל האור ולהסתכל כדי לראות אם אופים windowpane, או שקוף, קרום מתוח נוצר. הבצק יהיה די דביק, אבל לניהול. מקפלים את הבצק על עצמו ויוצרים אותו לכדור חלק. שמן את הקערה של מערבל לעמוד או מיכל גדול אחר עם 2 כפיות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
מיםמים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
3
שים את הבצק בקערה וגלגל אותו למעייל עם השמן. מכסים במגבת תה או בניילון נצמד ומשאירים בטמפרטורת החדר כדי להכפיל את גודלו, כ 1 שעה. לפצל את הבצק ל 3 חלקים שווים באמצעות סכין או מגרד בצק. לשטח כל חתיכה לתוך דיסק על השיש. ליצור כל חתיכה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
תהתה
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מגבות מטבחמגבות מטבח
סכיןסכין
קערהקערה
1
מחממים גריל גז גבוה ולוודא סורגי הגריל נקיים וללא פסולת. לזרוק את העגבניות עם 1 כף שמן זית, את השום, מלח פתיתי פלפל אדום בקערה ערבוב בינוני ולהניח בצד. קמח קל את השיש ושטח 1 של כדורי הבצק. השתמש מערוך לגלגל את הבצק לתוך סיבוב 16 אינץ', מסתובב ומותח את הבצק כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
שמן זיתשמן זית
שוםשום
עגבנייהעגבנייה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
מערוךמערוך
גרילגריל
2
מעבירים את הבצק לקליפת פיצה מקומטת קלות ומתמתחים כדי לעצב מחדש במידת הצורך. שמן הסורגים גריל ולהקטין את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מברישים את הבצק עם 1 עד 2 כפיות שמן זית ומגלגלים על קצה 1 של הגריל החם, ומשאירים מקום לעגבניות על הסורג.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
שים את העגבניות מוכנות על הגריל, לסגור את המכסה ולבשל עד לתחתית הקרום הוא חום זהוב והעגבניות מתרככות, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מברשת את הצד הגולמי של הבצק עם 1 עד 2 כפיות שמן זית, ולאחר מכן מיד להעיף באמצעות הקליפה. למעלה עם עגבניות בגריל, לנפץ ולהפיץ את העגבניות כדי ליצור רוטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
בצקבצק
רוטברוטב
6
מפזרים את הפרמזן, מוצרלה ובזיליקום. סגור את המכסה ומבשל עד בתחתית הקרום הוא חום זהוב והגבינה נמסה, עוד 1 עד 2 דקות. באמצעות הקליפה, להסיר את הפיצה מתלה קירור ולתת לנוח במשך 3 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרמזןפרמזן
גבינהגבינה
באזיל!באזיל!
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
1
מחממים גריל גז גבוה ולוודא סורגי הגריל נקיים וללא פסולת.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
שכבה 2 מגבות נייר על צלחת ולהניח את פרוסות מוצרלה בשכבה אחת. למעלה עם 2 מגבות נייר יותר, צלחת שנייה, ומשקל 2 פאונד. מניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות. בינתיים, קמח קלות את השיש ומשטח 1 של כדורי הבצק. השתמש מערוך לגלגל את הבצק לתוך סיבוב 16 אינץ', מסתובב ומותח את הבצק כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מערוךמערוך
3
מעבירים את הבצק לקליפת פיצה מקומטת קלות ומתמתחים כדי לעצב מחדש במידת הצורך. שמן הסורגים גריל ולהקטין את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מברישים את הבצק עם 1 עד 2 כפיות שמן זית ומגלגלים על הגריל החם. סגור את המכסה ומבשל עד לתחתית הקרום הוא חום זהוב, במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קרוםקרום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מברשת את הצד הגולמי של הבצק עם 1 עד 2 כפיות של שמן זית, ולאחר מכן מיד להעיף באמצעות הקליפה, מברשת עם הנותרים 1 עד 2 כפיות של שמן זית, ומעל עם פרמזן, מוצרלה מוכנה, פרושוטו, תאריכים טימין. סגור את המכסה ומבשל עד בתחתית הקרום הוא חום זהוב והגבינה נמסה, על 1 עד 2 דקות. באמצעות הקליפה, להסיר את הפיצה מתלה קירור ולנוח במשך 3 דקות לפני חיתוך. כדי לעצב ולבשל פיצה קרקר: קמח קל השיש ו לשטח 1 של כדורי הבצק. השתמש בפין מתגלגל לגלגל את הבצק לתוך מלבן 11 על 17 אינץ ' כדי להתאים מתלה קירור סטנדרטי, נירוסטה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פרושוטופרושוטו
שמן זיתשמן זית
פרמזןפרמזן
קרקריםקרקרים
גבינהגבינה
קרוםקרום
תאריכיםתאריכים
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
טימיןטימין
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מערוךמערוך
6
להניח את גיליון הבצק על המדף בעדינות למתוח סביב הקצוות, צובט להחזיק במקום.
מרכיבים שתצטרך
גיליון בצקגיליון בצק
7
מברשת את הבצק עם 1 עד 2 כפיות שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צרף את ידית המלחציים לקצה 1 של מדף הקירור כדי להשתמש בידית. הפעל מבער גז על גבוה. החזק את המתלה כ 2 אינץ ' מעל הלהבה, ולעבור קדימה ואחורה כל הזמן עד התחתון הוא חום זהוב, על 3 עד 4 דקות. בזהירות להפוך את הבצק, מברשת עם 1 עד 2 כפיות שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל נוספים, אם תרצה בכך. מבשלים, כמו קודם, עד חום זהוב, 2-3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל

מרכיבים

4largesל 6 עלי בזיליקום גדולים, מגוררל 6 עלי בזיליקום גדולים, מגורר3ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי4תאריכים שלמים, מגולענים וקצוצים דקתאריכים שלמים, מגולענים וקצוצים דק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת לקילוף וגלגולקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת לקילוף וגלגול99אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מוצרלה טרייה, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 אינץמוצרלה טרייה, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ11 קילו קישואים,עלי טימין טרייםעלי טימין טריים2ציפורןשום, טחוןשום, טחון28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר חזיר פרושוטו, כ 3 פרוסות, קצוץ גסבשר חזיר פרושוטו, כ 3 פרוסות, קצוץ גס1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סירופ שעורה מלטסירופ שעורה מלט2(חוֹרֶף)שמן זית, בתוספת 2 כפיות לקערהשמן זית, בתוספת 2 כפיות לקערה2(יכול להיות או להרחיק)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות3(יכול להיות או להרחיק)שמן זית, מחולקשמן זית, מחולק5(יכול להיות או להרחיק)שמן זית, מחולקשמן זית, מחולק14אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרמזן מגוררתפרמזן מגוררת43אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חלק מוצרלה דל שומן, מגוררחלק מוצרלה דל שומן, מגורר0(יכול להיות או להרחיק)שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות1גדולעגבניות, לחתוך לפרוסות עבות 1/3 אינץעגבניות, לחתוך לפרוסות עבות 1/3 אינץ283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מים חמים, כ 105 מעלות Fמים חמים, כ 105 מעלות F1מעטפהשמרים עלייה מיידית או מהירהשמרים עלייה מיידית או מהירה