פיצה בית סטייק
המתכון פיצה בית סטייק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם בצק פיצה, פלפל, סטייק פילה בקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו המבורגרים בסטייק האוס, תערובת חטיף בית סטייק, ו A. 1. עוטפת בית סטייק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצק בקערה; מיקרוגל בינוני (50% כוח) במשך 45 שניות.
מגלגלים בצק למעגל 14 אינץ'.
מניחים על מחבת פיצה, פירס עם מזלג.
שלב 2 כפות שמן ושום; מברשת על הבצק.
אופים ב 450 במשך 14 דקות.
חום שנותר 2 כפיות שמן במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים סטייקים למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד.
הסר מהמחבת; תן לעמוד במשך 5 דקות.
חותכים על פני תבואה לפרוסות.
מערבבים ארוגולה, בצל, ויניגרט. מסדרים מעל קרום; העליון עם סטייק, גבינה ופלפל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.