קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות50
מגזין

פיצה בסגנון רומי עם עגבניות שרי קלויות

פיצה בסגנון רומי עם עגבניות שרי קלויות
פיצה בסגנון רומי עם עגבניות שרי קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 518 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בזיליקום, פרמזן, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב השמרים הפעילים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פילו פיצה עם Mozzarellan מעושן ועגבניות שרי קלוי, עגבניות שרי קלוי בתמיכה של בלוגרים מזון לעגבניות חינם עבדים, ו פיצה תוצרת בית עם עגבניות שרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 3/4 כוס מים חמים (105°-115°F), סוכר, ושמרים בקערה alarge; בואו לשבת untilspongy, 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מערבבים 1 1/2 כפות שמן ו1 כפית מלח. מערבבים 2 1 / 4 כוסות קמח. הפוך על משטח עבודה;ללוש עד חלקלוק וגמיש, להוסיףקמח נוסף אם דבק, כ 6 דקות.משמנים קערה גדולה עם 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
3
Adddough, לכסות bowlwith פלסטיק; בואו riseuntil הוכפל, על 1 1/2 שעות.
4
בינתיים, מתלה positionone בתנור העליון השלושים ואחד בתחתית השלישי; placea פיצה אבן על toprack ו preheatoven ל 260°. תפוחי אדמה על גיליון אפייה גדול יותר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
מוסיפים 1 כף שמן, לזרוק, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
6
מקום מתלה חורש; צלי untilskins לפצל, 10-12minutes.
7
בואו נירגע. המשך לחמם אבן פיזה במשך 45 דקות נוספות.
8
מפזרים אפייה pizzapeel או ללא מסגרת עם סולת.מחלקים בצק לשניים; רול או למתוח כל אחדלמלבן 13x9".כיסוי עם מטבחון; בואו לעמוד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
להעביר 1rectangle כדי מוכןפיצה לקלף.
10
מברשת עם2 כפות שמן, ספרינטעם חצי פרמזן, ואז מוצרלה, ומעל עם חצי עגבניות. תבלינים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
11
הגדר מול peelat קצה רחוק של אבן;בעדינות נענוע לקלף בצד sideto, הזזה pizzaonto אבן כמו קליפת youremove.
12
קרום Bakeuntil חום ופריך, 9-10minutes. באמצעות פיל, להעביר פיצה לעבודהמשטח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
13
מקשטים עםבסיל. פרוסה ו
14
לשרת.
15
אני חוזר לפיצה השניה.