פיצה בראנץ ' הוואי
המתכון הוואי בראנץ ' Pizzan מוכן תוך כ 50 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מים מאוד, ביצים, חתיכות אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בראנץ ' יום האם בסגנון הוואי # MomInParadise, רוטב פיצה הוואי עבור פיצה רולס®, ו פיצה בראנץ' (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 218°. גריז 12 אינץ ' פיצה פאן.
מערבבים Bisquick ומים חמים עד צורות בצק רכות. לחץ על הבצק במחבת פיצה, באמצעות אצבעות מאובקות עם ביסוויק; קצה קמצוץ כדי ליצור שפה 1/2 אינץ'.
מערבבים שמנת חמוצה, מלח בצל וביצים; לשפוך על הקרום.
שכבת בייקון, גבינה, אננס ופלפל על תערובת ביצה.
אופים כ 25 דקות או עד סט. מגניב מעט לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto