פיצה ג'יירו קלה
פיצה ג'ירו קלה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו מלפפון, שמנת, עלי אורגנו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו גבינה בגריל ג'ירו עוף (aka להמס ג' ירו), כריך גבינה בגריל ג'ירו (Aka להמס ג' ירו), ו ארוחות ערב קלות: ג'ירו קערות עוף מרוקאיות מבשלות איטיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. spray 13x9-inch פאן עם ספריי בישול. לחץ על בצק פיצה בתחתית מעט למעלה הצדדים של מחבת כדי ליצור קרום.
אופים כ 7 דקות או עד הקרום רק מתחיל להפוך חום על הקצוות.
בינתיים, במחבת 6 אינץ', לבשל תרנגול הודו ושום על חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד טורקיה היא כבר לא ורודה. מערבבים אורגנו ומלח.
מורחים שמנת חמוצה על קרום חם.
מפזרים 1 כוס גבינת מוצרלה. גבינה למעלה באופן שווה עם הודו מבושל.
מפזרים מלפפון ועגבניות. בצל אדום נפרד לטבעות; לסדר על עגבניות.
מפזרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה הנותרים ואת גבינת פטה.
אופים 13 עד 14 דקות או עד הקצוות של הקרום הם חום זהוב גבינה מותכת.