תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פחמימות Pizzan נמוך. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון דל פחמימות, יש 350 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך פלפלים, חזיר פארמה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו פיצה כרובית דלת פחמימות, 15 דקות נמוך פחמימות קישואים פיצה לאפות לאחד, ו מחבת פחמימות נמוכה פיצה-דגנים חינם, THM S (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הפוך את הקרום: בנדיבות לרסס 2 (12 אינץ') מחבתות פיצה עם תרסיס שמן צמחי nonstick בישול. בקערה בינונית, מערבבים יחד את כל מרכיבי הקרום כדי להפוך את הבלילה חלקה, עבה, פנקייק דמוי. באמצעות מרית גומי, להפיץ את הבלילה רזה באופן שווה ככל האפשר על 2 מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים קרום פיצה על מדפים מרכזיים של התנור ואופים במשך כ 12 עד 15 דקות, או עד חום זהוב קלות המשרד לגעת.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר קרום מהתנור ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בינתיים, להפוך את הרוטב: בסיר על חום בינוני, חום שמן זית ולאחר מכן להזיע בצל ושום בשמן, בישול רק עד מתרכך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות ואת שאר החומרים ומבשלים במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1
מורחים את רוטב העגבניות ואז גבינת המוצרלה באופן שווה על שני הקרום. פיצה 1 למעלה עם פפרוני, נקניק, בשר חזיר, ומעל השני עם רצועות פלפל, בצל, ופטריות. מפזרים קלות 1 כף שמן זית על כל פיצה, ומפזרים כל אחד עם קורטוב של אורגנו מיובש.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
אורגנו מיובש
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
אטריות ריגטוני מיובשות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
2
מניחים את הפיצות בחזרה בתנור כדי לאפות עוד 10 עד 12 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומתחילה להשחים.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.