פיצה יוונית דורשת על 37 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 369 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. 15 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם עלי תרד לתינוק, גבינת פטה, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הוא משתלמת מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פיצה יוונית, פיצה יוונית, ו פיצה יוונית.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.אבק גיליון אפייה כבד עם קמח תירס. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
על משטח עבודה מקומח קלות מרדדים את הבצק למלבן בעובי 1/4 אינץ 'באורך 16 אינץ ' ורוחב 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
3
מעבירים את הבצק לתבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
לציפוי: במחבת גדולה מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את הכרישה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כרישה
6
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות עד שהוא ארומטי. בקבוצות מוסיפים את התרד ומבשלים עד שהוא נבול, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרד
שום
7
מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים את גבינת הפטה והנענע. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.