פיצה לזניה
המתכון לפיצן לזניה מוכן בסביבות 45 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מנה אחת מכילה 52 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים, מים חמים, לערבב רול, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו פיצה לזניה קציצה, לחמניות לזניה פיצה, ו לחמניות לזניה פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, המים ו -3 כפות תערובת רוטב הספגטי; מחממים דרך.
בקערה גדולה, לשלב תוכן של תערובת רול מנות שמרים; להוסיף תערובת רוטב ספגטי הנותרים. מערבבים במים חמים עד שהבצק מתרחק מדפנות הקערה. הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, כ -5 דקות.
להתגלגל לתוך 17 ב. איקס 12 אינץ'. מלבן.
מעבירים ל -15 אינץ ' משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. אפייה פאן; לבנות קצוות מעט.
מורחים גבינת קוטג ' על בצק. למעלה עם תערובת בשר וגבינת פרמזן.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 20 דקות או עד מבעבע.
אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.