פיצה מקסיקנית
המתכון פיצה מקסיקנית יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם queso פרסקו, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, poblano צ'ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיצה מקסיקנית, מטבל פיצה מקסיקני, ו פיצה מקסיקנית (מתכונים דומים).
הוראות
רול הכין בצק פיצה לתוך מעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח.
מניחים את הבצק על מחבת פיצה 12 אינץ ' או תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול ומפוזר עם 1 כף קמח תירס. Crimp קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה.
מניחים טבעות בצל בקערה גדולה. תרסיס קל עם ספריי בישול, ומפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל שחור; לזרוק היטב מעיל. מסדרים בצל על מחבת רול ג ' לי מצופה ספריי בישול.
אופים ב 450 במשך 15 דקות, ערבוב באמצע; מגניב.
Place poblano צ 'ילה על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף, ומטגנים 3 אינץ' מחום 8 דקות או עד מושחר ו חרוך, פונה לאחר 6 דקות.
מניחים בשקית ניילון כבדה, חותם zip-top.
בואו לעמוד 15 דקות. לקלף ולהשליך עורות.
Cut a lengthwise slit in poblano chile; discard seeds and stem.
חותכים צ ' ילה צלוי poblano לרצועות דקות.
מפזרים רצועות עם הנותרים 1/4 כפית מלח 1/8 כפית פלפל שחור, ולהניח בצד. הפחת את טמפרטורת התנור ל-50
מניחים chipotles במעבד מזון או בלנדר, ולעבד עד חלקה.
מורחים 1/2 כפות פירה צ ' יפוטלה על קרום הפיצה באמצעות גב כף. שמרו את רסק הצ ' יפוטלה הנותר לשימוש נוסף. מסדרים את רצועות צ 'ילה בשכבה זוגית על קרום הפיצה; למעלה עם בצל, tomatillos, צ' דר, ו queso פרסקו.
אופים ב 500 במשך 17 דקות או עד הקרום הוא זהוב.
הסר פיצה מהתנור, ומפזרים כוסברה ומשאבות.