פיצה מקרוני וגבינה
פיצה מקרוני וגבינה דורשת כ -55 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מספיק ל-12 מנות. מנה עיקרית זו מכילה 346 קלוריות , 15 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. תמורת 1.09 דולר למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא מדויק. מתכון זה מ-Taste of Home דורש עגבניות משומרות, פלפל, רוטב פיצה ושמנת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. עם ציון כף של 36% , מנה זו די גרועה. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה אפויים של אלטון בראון, מקרוני וגבינה אפויים! ללא אפייה , ומקרוני וגבינה אפויים .
הוראות
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס. מבשלים מקרוני לפי הוראות היצרן למצב אל דנטה.
לסנן; להחזיר לסיר. להוסיף את תוכן שקיות הגבינה והשמנת החמוצה, לערבב.
מעבירים לתבנית אפייה משומנת בגודל 33x23 ס"מ.
בקערה קטנה, ערבבו עגבניות ורוטב פיצה; טפטפו כפיות מעל המקרוני. הוסיפו פלפלים, גבינה ופלפל פפרוני.
אופים, ללא מכסה, 25-30 דקות או עד לקבלת בועות.