פיצה מרגריטה ללא גלוטן
המתכון ללא גלוטן Margherita Pizzan מוכן בערך 2 שעות ו 5 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת פרמזן, מסטיק קסאנטאן, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 122 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו ללא גלוטן Margherita Spiralized פיצה, מנטה שוקולד צ'יפס בראוני פיצה + פיצה בר לילות ארוחת ערב (חלב ללא גלוטן!), ו פיצה טאקו ללא גלוטן עם הקרום פיצה ללא גלוטן של אודי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד שמרים ומים; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים ב 1 כף שמן ביצה לבן. מערבבים 1 1/4 תערובת קמח כוסות, סוכר, מסטיק xanthan ו 1/2 מלח כפית. מכסים בניילון נצמד.
שמן בנדיבות 12 אינץ ' פיצה פאן או גיליון עוגיות גדול.
מניחים בצק על מחבת. לחץ לתוך מעגל 11 אינץ'. כיסוי; תן לעלות 30 דקות.
עם אצבעות רטובות, לחץ על הבצק לתוך מעגל 12 אינץ'.
אופים 10 עד 12 דקות או עד הקצוות מתחילים חום. הגדל את טמפרטורת התנור ל-450F.
בקערה קטנה, מערבבים יחד עגבניות, 1 כפית שמן, שום, 1/4 כפית מלח ופלפל.
מורחים באופן שווה על קרום prebaked כדי בתוך 1/2 אינץ ' של קצה.
מפזרים בזיליקום וגבינת פרמזן. מחלקים מוצרלה באופן שווה על פני הקרום.
אופים כ 8 דקות יותר או עד גבינה הוא מבעבע קצה הוא חום זהוב.
בואו לעמוד 1 עד 2 דקות לפני חיתוך.