קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות30
ציון בריאות6
מגזין

פיצה סיציליאנית

פיצה סיציליאנית
המתכון פיצה סיציליאנית יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 5 דקות. מתכון טבעוני זה מגיש 30 . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 89 קלוריות. אם יש לכם שמן צמחי, מלח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיצה סיציליאנית בגריל, פיצה סיציליאנית (sfincione), ו פיצת קישואים סיציליאנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב 2 כוסות קמח, שמרים, ו 1 1/2 כפיות מלח בקערת ערבוב גדולה; מערבבים 1 1/2 כוסות מים חמים ושמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
הכה במהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי במשך 1 עד 2 דקות; הכה במהירות גבוהה 3 דקות. מערבבים בהדרגה מספיק קמח כדי להפוך את הבצק נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
3
להפוך את הבצק על משטח משוריין היטב, ללוש עד חלק וגמיש (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
4
מניחים בקערה משומנת היטב, הופך לגריז העליון.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
6
אגרוף בצק למטה, ולחץ על מחבת פיצה עגולה משומנת קלות 12 אינץ 'או למחבת ג' לירול 15-x 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצהמחבת פיצה
מחבתמחבת
7
לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
8
בצל מטוגן ושום בשמן זית חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד רך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים 1 כפית מלח, עגבניות, והבא 6 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מלחמלח
10
מביאים לרתיחה; לבשל, מכוסה, מעל חום בינוני 10 דקות. רוטב כפית על בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
רוטברוטב
11
אופים ב 475 במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
מפזרים באופן שווה עם תוספות הרצוי; אופים 10 עד 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מקשטים, אם תרצה.
14
הכנה: 30 דקות.* Rise: 1 hr., 45 min.;
15
אופים: 35 דקות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
הערה: עבור קרום דק יותר, לחלק את הבצק לשניים; לחץ על 2 (12 אינץ') מחבתות פיצה עגולות. המשך עם המתכון לפי ההוראות. באופן מסורתי, ג ' ויס עושה את המתכון הזה בצורה מלבנית.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק

מרכיבים

7דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.envelope active-שמרים יבשיםenvelope active-שמרים יבשים28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תוספות: בצל קצוץ, טבעות פלפל ירוק או אדום, גבינת m zarella גרוסה, גבינת פרמזן גרוסה, בזיליקום טרי מגוררתוספות: בצל קצוץ, טבעות פלפל ירוק או אדום, גבינת m zarella גרוסה, גבינת פרמזן גרוסה, בזיליקום טרי מגורר411דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות2חתיכות טופי הית' ברמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1חתיכות טופי הית' בררוזמרין מיובשרוזמרין מיובש9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, מחולקקמח לכל מטרה, מחולק1שן שום, טחוןשן שום, טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1קטןבצל, קצוץבצל, קצוץ2חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש0חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)1sprigקישוט: רוזמרין טריקישוט: רוזמרין טרי3חתיכות טופי הית' ברמלח, מחולקמלח, מחולק1חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (100° עד 110°)מים חמים (100° עד 110°)