פיצה עוף צבעונית דורשת כ -25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 441 קלוריות , 25 גרם חלבון ו -19 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם קרום פיצה אפוי מראש בגודל 2 אינץ', גבינת גאודה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 31% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פיצה מתאבן סרטנים צבעוני , פטוצ'יני עוף צבעוני ועוף ואורז צבעוני .
הוראות
1
מניחים את הקרום על 12 אינץ' לא משומן. מחבת פיצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
2
מברישים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
שלבו את העוף, רוטב הברביקיו, הבצל והשום; כפית חצי מעל הקרום.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
פפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מפזרים גבינת פיצה. למעלה עם תערובת העוף שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקית
פפרונצ'יני, לקישוט
5
מפזרים את הפלפלים, גבינת הגאודה והבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
גאודה
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
6
אופים ב-450 מעלות למשך 10-12 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם אפשרויות נהדרות לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (חצי בקבוק). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-14 דולר.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ריחות פריכים, בשלים, פירות יער אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, הטעמים מראים תווים קלאסיים של סנג'ובזה של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבים לפסטה בשרית, עופות וגבינות קשות.