נסו פיצה זונה TJ (צ'יפוטלה ברביקיו ואננס צ' ילי מתוק + Jalapeño פיצה עם בייקון), פיצה נקניק (Pizzan alla Salsiccia), ו נקניק ברביקיו ופיצת אננס (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את החלופה חלב חם לתוך כד. מערבבים את החומץ ואת הסוכר גלגלית, ואז מפזרים את השמרים. להפריש כדי להוכיח במשך 10 דקות תוך הכנת החומרים האחרים.מנפים יחד את הקמח, מחליף ביצים ומלח בקערת ערבוב. כאשר תערובת השמרים יש מבעבע, להוסיף את זה מרכיבים יבשים ומערבבים היטב. מערבבים את שמן הזית ויוצרים לתוך כדור עם הידיים. ללוש קלות על משטח מקומח ולאחר מכן ללטף את הבצק שטוח על גיליון אפייה משומן לעובי של כ ½ ס " מ.
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
תערובת עוגה טבעית
2
שים את בסיס הפיצה במקום חם לעלות במשך 40 דקות. הכן את התוספת על ידי ערבוב עגבניות קצוץ מחית. לגרר את הגבינה אם באמצעות גבינה גוש, או להסיר את הפלסטיק בין עוזב פרוסות מעובדות. חותכים את הנקניק לתוך סיבובים ½ ס " מ עבה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
גבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
3
מסננים את האננס וחותכים לחתיכות קטנות.כאשר הפיצה עלתה, להפיץ את העגבניות בכל רחבי, ולאחר מכן להוסיף את הגבינה, נקניק ואננס.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
גבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
מכניסים את הפיצה לתנור מחומם מראש ומבשלים 25 דקות או עד שהגבינה נמסה וקצוות בסיס הפיצה נראים מבושלים היטב.