פיצה עם שומר מקורמל, בצל וזיתים
פיצת המתכון עם שומר מקורמל, בצל וזיתים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 296 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות, קחו קמח תירס, זיתים, שמרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פיצה שומר ומתוק בצל עם זיתים ירוקים, שומר מקורמל ופיצת בצל, ו קרמל בצל אביב + פיצה שומר עם קרום בירה # pizzaweek (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הבצק, להמיס שמרים במים חמים בקערה גדולה, ולתת לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 1 3/4 כוסות קמח ומלח, ומכים עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ -10 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך הבצק. אם נשאר חריץ, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; ללוש 5 פעמים, ולתת לנוח במשך 15 דקות.
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח.
מניחים בצק על מחבת פיצה (12 אינץ') או על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול ומפזרים קמח תירס. Crimp קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה.
כדי להכין את ציפוי, לחמם את השמן במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השומר ואת 5 המרכיבים הבאים (שומר באמצעות פלפל שחור), ומבשלים 20 דקות או עד הזהב, ערבוב לעתים קרובות.
מורחים רוטב על הקרום, משאירים גבול 1/2 אינץ'; מפזרים תערובת שומר, גבינה וזיתים.
אופים ב 450 במשך 18 דקות או עד השחמה.