פיצה פורטובלו טורקיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Portobello טורקיה Pizzan. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 660 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. אם יש לכם כובעי פטריות פורטובלו, גבינת מוצרלה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . מתכונים דומים: פיצה פורטובלו, פיצה פורטובלו, ו פיצה פורטובלו.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
פטריות פורטבלו מעיל עם כ 1/4 כוס שמן זית משני הצדדים; לסדר פטריות ז ' יל בצד על תבנית אפייה.
חום 3 כפות שמן זית במחבת גדולה על חום גבוה. מבשלים ומערבבים בצל ושום בשמן חם עד הבצל מתחיל להפוך שקוף, 3 עד 5 דקות.
מערבבים את טורקיה לתוך תערובת בצל ולהפחית את החום בינוני גבוה; העונה עם מלח. המשך בישול ערבוב עד טורקיה הוא כבר לא ורוד, 5 עד 7 דקות.
מסננים את טורקיה, שומר על 1 כף שומן במחבת.
מערבבים עגבניות ורוטב פסטו לתוך טורקיה; מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב מחומם דרך, 5 עד 7 דקות.
מניחים פרוסת גבינת מוצרלה במרכז כל כובע פטריות ומפזרים באופן שווה עם גבינת פרמזן.
מחלקים רוטב פסטו הודו באופן שווה מעל כובעי פטריות.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה נמסה, 10 עד 15 דקות.