קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

פיצה פטריות, פלפל, זית וצלפים

פיצה פטריות, פלפל, זית וצלפים
המתכון פטריות, פלפל, זית וצלפים פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 656 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם פלפל, פטריות, צלפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פלפל קלוי ופיצת זית, פיצת לחם צרפתי-זית ופלפל, ו פלפל ג'ק ופיצה פיתה כפולה זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מדף תנור במדף הנמוך ביותר. אם יש לך אבן, הנח אותה על מתלה. מחממים תנור ל 288°, או הטמפרטורה הגבוהה ביותר של התנור שלך, במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
כף חמה 1. שמן במחבת nonstick בינונית מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מוסיפים פטריות ומערבבים למעיל. מתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד פטריות זהובות, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מוסיפים שום ופלפל בל ומטוגנים עד לפרוסות פלפל פריך, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
5
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
6
בעוד הירקות מתבשלים, אבק קליפת פיצה 14 אינץ ' רחב עם קמח תירס, ולאחר מכן לשטח את הבצק על גבי. שימוש באצבעות מקורנות קלות או מערוך מקורנן, למתוח את הבצק לתוך סיבוב 13-14 אינץ'. (
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
מפזרים לקלף עם קמח תירס יותר במידת הצורך כדי לוודא שקרום שקופיות סביב בקלות על קליפת; אחרת זה מקל כאשר אתה מנסה להעביר אותו לתנור.)
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
8
מברשת שנותרה 1 כף. שמן על פני השטח של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
9
רוטב כפית בספירלה מעל פיצה, עוזב גבול 1 אינץ'. לפזר תערובת ירקות, זיתים צלפים על פיצה. למעלה עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
10
בזהירות להחליק פיצה על אבן.
11
אופים עד הקרום הוא רק חרוך מעט על גבי וזהב על התחתונה (להרים קצה כדי לבדוק) וגבינה מותכת מבעבע, על 8 דקות. באמצעות פיל, להעביר פיצה ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
12
תן לפיצה לנוח דקה או שתיים, ואז תחתוך ותגיש.