פיצה פסטו מחיטה מלאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פסטו מחיטה מלאה Pizzan. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם אתה רוצה תוספות, שמן זית, ארוגולה פסטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח תירס צהוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קמח תירס כקינוח. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו Daytrip הקרואטי "pizzan extra" (: כרוב ניצנים, אגוז & Pesto Pizzan על קרום חיטה מלאה), פיצת ירקות מחיטה מלאה ופסטו, ו פיצה עוף פסטו עם קרום חיטה (מתכונים דומים).
הוראות
תנו לבצק לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות. מעיל 12 אינץ ' מחבת ברזל יצוק עם שמן צמחי, ומפזרים קמח תירס.
למתוח או לגלגל בצק החוצה, ולסדר במחבת, בעדינות מתיחה קצוות כדי לכסות את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת. מבשלים מעל חום בינוני 2 דקות.
הסר מהחום, והתפשט עם פסטו ארוגולה.
מוסיפים את התוספות הרצויות; מפזרים גבינה.
מברשת קצוות הבצק עם שמן זית.
אופים ב 450 במשך 18 דקות או עד השחמה.
נסה את התוספות האלה מבושל נקניק הודו הקרקע, בצל אדום פרוס, ופלפלים מתוקים מיני בל קלוי דלורית, שאלוט פרוס, עגבניות מיובשות בשמש, ופרוסות גבינת מוצרלה מרווה טריות, פרוסות עגבניות שזיף, ובזיליקום דק תפוחי אדמה, פטריות, וגבינת פונטינה
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.