פיצה פפרוני קיש
המתכון פיצה פיצה פפרוני קיש יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 20 דקות. במנה עיקרית זו יש 332 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות משומר, פפרוני, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במעטפת העוגה unbaked אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם לימון עם פטל טרי כקינוח. נסו פפרוני ומוצרלה קיש, פשטידת תרד פפרוני, ו פיצה פפרוני עם קציץ פיצה חום (מתכונים דומים).
הוראות
אופים פגז מאפה unricked ב 375° במשך 11 דקות.
מפזרים 2/3 כוס גבינה שוויצרית. בקערה, לטאטא את הביצים, שמנת, מלח, אורגנו, קאיין ופלפל; לשפוך על גבינה.
אופים במשך 25-30 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
בינתיים, במחבת גדולה, בצל מטגן בשמן עד רך. מערבבים את העגבניות, קורנית, סוכר ובזיליקום. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, חשוף, במשך 15 דקות או עד הנוזל התאדה.
מפזרים שאריות גבינה שוויצרית על קיש. למעלה עם תערובת העגבניות.
מפזרים פפרוני, גבינת מוצרלה וזיתים.
אופים 5 דקות יותר או עד הגבינה נמסה.
בואו לעמוד במשך 15 דקות לפני חיתוך.