קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

פיצה פריכה אישית "טעונה"

פיצה פריכה אישית
המתכון הפרט פריך "טעון" Pizzan מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמרים, עלי בזיליקום קרועים, מולסה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו Lasagnas פטריות הפרט עם פירורי לחם פריכים, ערימות תפו " א עמוסות פריכות, ו נגיסות תפו " א פריכות טעונות. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המים ואת המולסה יחד בקערה גדולה עד מומס המולסה.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים את השמרים על המים, ולתת לעמוד במקום חם עד קצף, על10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מערבבים את המלח לתוך תערובת השמרים; ואז מערבבים את הקמח 1 3/4 כוסות עד שהבצק מתחיל לבוא יחד. לגרד את הבצק מחוספס החוצה על משטח עבודה כי כבר זרועים קלות עם קמח. ללוש את הבצק עד שהוא הופך חלק ומושך בחזרה כאשר אתה למתוח אותו, על 5 דקות. במידת הצורך, מוסיפים מספיק קמח כמו שאתה ללוש כדי לשמור על הבצק מלהידבק לידיים שלך ואת משטח העבודה. הפוך עגול מסודר מתוך הבצק ומניח אותו בקערה גדולה כי כבר ריססו עם תרסיס שמן זית. מכסים את הקערה באופן רופף עם מגבת מטבח נקייה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן זיתתרסיס שמן זית
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
תן את הבצק לשבת במקום חם עד שהוא הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. מחלקים אותו ל 6 טריזים שווים. טופס כל טריז לכדור חזק על ידי גלגול אותו בכף היד שלך עד הקצוות מעוגלים. לרסס תבנית אפייה עם תרסיס שמן זית. מסדרים את כדורי הבצק כמה סנטימטרים זה מזה על תבנית האפייה מוכנה. לכסות אותם בניילון נצמד ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן זיתתרסיס שמן זית
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
עם מתלה במרכז המיקום, מחממים את התנור ל 500°f או ההגדרה הגבוהה ביותר שלה. (
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר כל מדפים אחרים או למקם אותם מתחת למתלה המרכזי. כך יהיה קל יותר להחליק את הפיצות על האבן ולהסיר אותן ברגע שהן מבושלות.)
8
מניחים אבן פיצה על המדף ולתת לו לחמם במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
9
אבק קליפת פיצה עץ עם קמח תירס. אם אין לך קליפת פיצה, אבק גיליון עוגיות (שטוח—אין שפות) עם קמח תירס. קמח קלות את משטח העבודה ומגלגל כדור אחד של הבצק החוצה עם מערוך עד שהוא לא ימתח עוד. לעטוף את מעגל הבצק על שני האגרופים שלך כך הקצוות של הבצק בקושי מעל פרקי האצבעות שלך בעדינות למשוך את הקצוות החוצה תוך סיבוב הקרום. שמור על מתיחה וסיבוב הבצק בעדינות עד הבצק הוא כ 9 אינץ ' בקוטר. אל תדאג על כמה דמעות קטנות, הם יכולים להיות מתוקנים פעם הבצק הוא על הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
גליל פירותגליל פירות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
10
מניחים את הבצק על הקליפה מוכנה. לדקור את הבצק בכ -8 מקומות עם מזלג. לצבוט יחד כל דמעות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
החלק את הבצק על אבן הפיצה החמה בתנור ואופה עד שהבצק מנופח והחלק התחתון שחום קלות, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
הסר את הבצק והפוך אותו לתחתית (משחימים) בצד על משטח העבודה שלך. חזור עם הכדורים הנותרים של בצק. כאשר יש לך קצת תרגול, אתה צריך להיות מסוגל להתגלגל החוצה סטרצ ' י n חתיכת בצק אחת בעוד אחרת הוא אפייה על האבן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מורחים על 2 כפות של רוטב מרינרה על כל קרום, משאיר גבול 1/2 אינץ'. לפזר את בזיליקום על הרוטב. פזר את הפטריות, נקניק מבושל, ופפרונצ ' יני באופן שווה על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'חוליות נקניקיות מתוקות של Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, חתוכות לפרוסות בגודל 1/2 אינץ'
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
14
מערבבים את הגבינות יחד בקערה, ומפזרים 1/4 כוס התערובת על כל פיצה. אחד אחד, תחליקו את הפיצות בחזרה לאבן הפיצה.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
אופים עד הגבינה הוא חום זהוב מבעבע ואת הקרום הוא חום ופריך, 3 עד 4 דקות. אם אבן הפיצה שלכם גדולה מספיק, ייתכן שתוכלו לאפות את הפיצות העקופות שתיים בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
חותכים את הפיצות לחתיכות, אם תרצה, ומגישים.
17
Reprinted עם רשות מעתה לאכול את זה! Diet by Rocco DiSpirito, © 2011 Grand Central Life & Style