פיצה צ'יזבורגר אמיתית
פיצה צ'יזבורגר אמיתית עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 788 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מלח, צ'אק בשר טחון, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . נסו פיצה צ'יזבורגר, פיצה צ'יזבורגר גדולה, ו פיצה צ'יזבורגר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בקר, מלח ופלפל במחבת החמה עד הבשר משחימים ומתפורר, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן.
מערבבים קטשופ וחרדל בקערה; להפיץ תערובת על פיצה קרום.
מורחים גבינת מוצרלה וגבינת צ ' דר על תערובת קטשופ ומעל עם בשר ובצל.
מעבירים פיצה לתבנית אפייה גדולה.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת, כ -20 דקות. למעלה עם חמוצים ולאפשר פיצה להתקרר במשך 5 דקות. למעלה עם חסה קרועה ועגבניות לפני חיתוך והגשה.