קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות25
מגזין

פיצה צמחונית מחיטה מלאה

פיצה צמחונית מחיטה מלאה
המתכון פיצה צמחונית מחיטה מלאה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 162 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 12. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם מלח, אבקת שום, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 64%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פיצה שטוחה של ירקות מחיטה מלאה, פיצה ירקות ופסטו מחיטה מלאה, ו טיול יום קרואטי ו "פיצן אקסטרה" (: נבט בריסל, אגוז ופסטו פיצן על קרום חיטה מלאה).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים מים ושמן; מקציפים לתערובת אחידה. הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
בינתיים, בסיר קטן, להביא מרכיבים רוטב לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 15-18 דקות או עד להסמכה קלה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מסירים מהאש; מניחים בצד.
6
אגרוף בצק למטה. מחלקים לשניים; מגלגלים כל מנה ל -12 אינץ'. מעגל.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
מעבירים לשניים משומנים 12 אינץ'. מחבתות פיצה. זין בצק במזלג.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 8-10 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
במחבת קטנה מטגנים ירקות בשמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מורחים פיצות ברוטב; מפזרים ירקות וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
אופים 12-15 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ניתן לקצוץ עגבניות, לא מצוחצחניתן לקצוץ עגבניות, לא מצוחצח2(יכול להיות או להרחיק)מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות טריות פרוסותפטריות טריות פרוסות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון1(יכול להיות או להרחיק)גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה2(יכול להיות או להרחיק)תיבול איטלקיתיבול איטלקי11 קילו קישואים,1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרוס חלק-גבינת מוצרלה רזהגרוס חלק-גבינת מוצרלה רזה0(יכול להיות או להרחיק)8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכל בצל קצוץ, פלפל אדום ירוק ומתוקכל בצל קצוץ, פלפל אדום ירוק ומתוק1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)2(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (120° עד 130°)מים חמים (120° עד 130°)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובהגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה14אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילות כל) עלייה מהירה שמריםחבילות כל) עלייה מהירה שמרים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקישואים קצוציםקישואים קצוצים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט (פיצול) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לורן-פרייה ברוט (לְפַצֵל)
לורן-פרייה ברוט (לְפַצֵל)
ספינת הדגל של לורן-פרייר, המגלמת את סגנון הבית: טרי להפליא וקל לשתייה. התערובת מורכבת מעל 55 קרוסים שונים (עם דירוג ממוצע של 94%). לאחר שהתיישן למעלה משלוש שנים, מוסיפים' ליקר ד 'משלחת' והשמפניה מתבגרת למשך שישה חודשים נוספים. התוצאה היא אף עדין אך מורכב, עם רמזים לפרי הדר, וחיך מאוזן טוב. מושלם כמו אפריטיף, הוא גם הולך טוב מאוד עם אוכל.