פיצה קונפי בצל (Pissaladière)
פיצה קונפי בצל (Pissaladière) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך מים חמים, זיתים נרפא שמן, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו בצל Pisaladière, Pisaladiere (Provencal Onion Tart), ו קונפי בצל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור כדי 149°.To הפוך את קונפי הבצל, לחתוך את החמאה לכמה חתיכות ולמקם בתבנית אפייה רדודה גדולה מספיק כדי להחזיק את הבצל בשכבת ערמה 1 עד 1 1/2 אינץ ' עמוק. (אם הבצלים מתפשטים דק מדי, הם מטגנים ולא "נמסים" לתוך קונפיט.)
שים את הצלחת בתנור כדי להמיס את החמאה, על 5 דקות.
הסר את הצלחת ומניח חצי בצל פרוס בו. לקרוע את עלי המפרץ ל 2 או 3 חתיכות ולפזר חצי חתיכות על הבצל. לאחר מכן להוסיף 2 כל קורנית ואת sprigs מלוח החורף, 1/2 כפית. של הפלפל ו 1/4 כפית. של המלח.
טפטוף עם 2 Tbs. של שמן הזית. חזור עם הבצלים הנותרים, תבלינים ושמן זית, לערום אותם על גבי.להחזיר את המנה לתנור ואופים, הפיכת הבצל כל 10 עד 15 דקות, עד שהם בצבע חום זהוב בהיר וצמצמו בנפח בכמעט חצי, 1 עד 1 1/2 שעות.
הסר מהתנור ולהשליך את המפרץ, טימין ומתובל החורף.בינתיים, לעשות את הבצק: בקערה קטנה, להמיס את השמרים במים החמים.
הוסף את הסוכר ולתת לעמוד עד קצף, על 5 minutes.In מעבד מזון, לשלב את תערובת שמרים, מלח, 1 Tbs. של שמן זית ו -3 כוסות של הקמח. תהליך עד החומרים לבוא יחד לתוך כדור. אם הבצק רטוב מדי, להוסיף כמה שיותר מהקמח 1/2 כוס הנותרים, קצת בכל פעם, לפי הצורך כדי ליצור כדור חלק, מוצק. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים טפטופים של מים חמים עד שהכדור נוצר. המשך לעבד לאחר הכדור נוצר עד הבצק הוא משיי אבל מוצק, 3 עד 4 דקות. מוציאים את הבצק על משטח עבודה משוריין היטב, ולשים עד שהבצק חלק וגמיש, 4 עד 5 דקות.שמן קערה גדולה עם 1 Tbs הנותרים. שמן זית.
מניחים את הכדור בצק בקערה ולהפוך את הבצק כדי לצפות את פני השטח עם שמן. מכסים במגבת מטבח נקייה ולחה ומניחים לעמוד במקום חם עד שהבצק מכפיל את גודלו, 1 עד 1/2 שעות. אגרוף למטה את הבצק, מחדש לכסות את הקערה עם המגבת ולתת לנוח במשך 30 דקות.מניחים מתלה בשליש העליון של תנור מחממים עד 260°. Punch את הבצק ולהפוך על משטח עבודה מקורנת.
מרדדים את הבצק לתוך מלבן על 13 על 19 אינץ'.
מפזרים מעט קמח על החלק התחתון של תבנית אפייה 12 על 18 אינץ'.
להניח את הבצק על זה, ללטף אותו בצדדים כדי להפוך את הקרום.
מורחים את פני השטח עם קונפי הבצל, ולאחר מכן מסדרים את אנשובי וזיתים באופן שווה על פני השטח.
אופים עד החלק התחתון של הקרום הוא פריך ואת הקצוות הם השחמה קלות, 12 עד 15 דקות.
הסר מהתנור. בעוד חם, טפטוף עם 2 כפית. שמן זית, ואז מפזרים את המרג ' ורם.
חותכים את pisaladire לתוך מלבנים על 3 על 3 1/2 אינץ ' לשרת חם או בטמפרטורת החדר.