קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות42
מגזין

פיצה קריספי בטיגון עמוק

פיצה קריספי בטיגון עמוק
פיצה פריכה מטוגנת בשמן עמוק עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 1122 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים, מלח ים, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו תהונג פריך (צדפות מטוגנות בשמן עמוק), כבד עוף מטוגן בשמן עמוק, ו פריך מטוגן עמוק Jalapeño פופרס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן ל 365 מעלות f. מטגן עמוק הוא הטוב ביותר, אבל אם באמצעות שיטה עליונה תנור, למלא תנור ברזל יצוק הולנדי או טיגון עוף כבד עם שמן על 4 אינץ ' עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
מרדדים בצק החוצה לחתוך אותו לשניים. מערבבים את האורגנו ובזיליקום לרוטב הפיצה. תחתוך את הפפרוני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מורחים חצי מרוטב הפיצה על חצי מכל צד, מהבצק, מוסיפים את הגבינה והפפרוני, מחלקים באופן שווה. החל קו דק של המים על קצה הבצק וקפל כל אחד על עצמו ולחץ לאטום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
בדוק את טמפרטורת השמן והוסף בזהירות את כיסי הפיצה. מבשלים 2 דקות, להתהפך ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
הסר לצלחת מרופדת מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מעבירים את הפיצה לצלחות ומקשטים ברוטב פיצה שנשאר, פרמזן ועלי בזיליקום טריים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
רוטב פיצהרוטב פיצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8
שלב את כל החומרים יבשים בקערה של מעבד מזון או מערבל לעמוד. או אם ביד, לשלב בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים את המים החמים לקערת זכוכית קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מפזרים את השמרים מעל ולתת לו לשבת במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
11
מוסיפים שמן ושמרים למרכיבים יבשים ותלוי בשיטה, משלבים עד שכדור הבצק נוצר. עבור מעבד מזון, דופק על הגדרת הבצק עד הבצק הוא חלק וגמיש. עבור מיקסר לעמוד, מהירות איטית עד הבצק הוא חלק וגמיש. עבור שיטת היד, ללוש על משטח מקומח קלות עד חלקה ואלסטית. ליצור את הבצק לכדור. משמן קלות קערה גדולה, מוסיף את כדור הבצק אליו, מכסה בחוזקה בניילון נצמד או מגבת תה משוריין היטב, ומציב במקום חם או תנור f 100 מעלות עד הוכפל, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תהתה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
אגרוף למטה, ולתת לנוח במשך 5 דקות. מחלקים את הבצק לשניים ב-2 פיצות גדולות או ל-4 חתיכות שוות לקאלצונה או לפיצות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
13
מגלגלים את הבצק לתוך סיבובים עבים 1/4 אינץ'. הערה טבחים: ניתן לעשות קדימה וגם קופא היטב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו