פיצה קריספי בטיגון עמוק
פיצה פריכה מטוגנת בשמן עמוק עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 1122 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים, מלח ים, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו תהונג פריך (צדפות מטוגנות בשמן עמוק), כבד עוף מטוגן בשמן עמוק, ו פריך מטוגן עמוק Jalapeño פופרס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן ל 365 מעלות f. מטגן עמוק הוא הטוב ביותר, אבל אם באמצעות שיטה עליונה תנור, למלא תנור ברזל יצוק הולנדי או טיגון עוף כבד עם שמן על 4 אינץ ' עמוק.
מרדדים בצק החוצה לחתוך אותו לשניים. מערבבים את האורגנו ובזיליקום לרוטב הפיצה. תחתוך את הפפרוני.
מורחים חצי מרוטב הפיצה על חצי מכל צד, מהבצק, מוסיפים את הגבינה והפפרוני, מחלקים באופן שווה. החל קו דק של המים על קצה הבצק וקפל כל אחד על עצמו ולחץ לאטום.
בדוק את טמפרטורת השמן והוסף בזהירות את כיסי הפיצה. מבשלים 2 דקות, להתהפך ומבשלים 1 דקה יותר.
הסר לצלחת מרופדת מגבת נייר.
מעבירים את הפיצה לצלחות ומקשטים ברוטב פיצה שנשאר, פרמזן ועלי בזיליקום טריים.
שלב את כל החומרים יבשים בקערה של מעבד מזון או מערבל לעמוד. או אם ביד, לשלב בקערה בינונית.
מוסיפים את המים החמים לקערת זכוכית קטנה.
מפזרים את השמרים מעל ולתת לו לשבת במשך 10 עד 15 דקות.
מוסיפים שמן ושמרים למרכיבים יבשים ותלוי בשיטה, משלבים עד שכדור הבצק נוצר. עבור מעבד מזון, דופק על הגדרת הבצק עד הבצק הוא חלק וגמיש. עבור מיקסר לעמוד, מהירות איטית עד הבצק הוא חלק וגמיש. עבור שיטת היד, ללוש על משטח מקומח קלות עד חלקה ואלסטית. ליצור את הבצק לכדור. משמן קלות קערה גדולה, מוסיף את כדור הבצק אליו, מכסה בחוזקה בניילון נצמד או מגבת תה משוריין היטב, ומציב במקום חם או תנור f 100 מעלות עד הוכפל, כ 1 שעה.
אגרוף למטה, ולתת לנוח במשך 5 דקות. מחלקים את הבצק לשניים ב-2 פיצות גדולות או ל-4 חתיכות שוות לקאלצונה או לפיצות קטנות.
מגלגלים את הבצק לתוך סיבובים עבים 1/4 אינץ'. הערה טבחים: ניתן לעשות קדימה וגם קופא היטב.