פיצה פריכה מטוגנת בשמן עמוק עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 1122 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים, מלח ים, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו תהונג פריך (צדפות מטוגנות בשמן עמוק), כבד עוף מטוגן בשמן עמוק, ו פריך מטוגן עמוק Jalapeño פופרס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן ל 365 מעלות f. מטגן עמוק הוא הטוב ביותר, אבל אם באמצעות שיטה עליונה תנור, למלא תנור ברזל יצוק הולנדי או טיגון עוף כבד עם שמן על 4 אינץ ' עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
מרדדים בצק החוצה לחתוך אותו לשניים. מערבבים את האורגנו ובזיליקום לרוטב הפיצה. תחתוך את הפפרוני.
מורחים חצי מרוטב הפיצה על חצי מכל צד, מהבצק, מוסיפים את הגבינה והפפרוני, מחלקים באופן שווה. החל קו דק של המים על קצה הבצק וקפל כל אחד על עצמו ולחץ לאטום.
מפזרים את השמרים מעל ולתת לו לשבת במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
11
מוסיפים שמן ושמרים למרכיבים יבשים ותלוי בשיטה, משלבים עד שכדור הבצק נוצר. עבור מעבד מזון, דופק על הגדרת הבצק עד הבצק הוא חלק וגמיש. עבור מיקסר לעמוד, מהירות איטית עד הבצק הוא חלק וגמיש. עבור שיטת היד, ללוש על משטח מקומח קלות עד חלקה ואלסטית. ליצור את הבצק לכדור. משמן קלות קערה גדולה, מוסיף את כדור הבצק אליו, מכסה בחוזקה בניילון נצמד או מגבת תה משוריין היטב, ומציב במקום חם או תנור f 100 מעלות עד הוכפל, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.