קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות42
מגזין

פיצה קריספי בטיגון עמוק

פיצה קריספי בטיגון עמוק
פיצה פריכה מטוגנת בשמן עמוק עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 1122 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים, מלח ים, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו תהונג פריך (צדפות מטוגנות בשמן עמוק), כבד עוף מטוגן בשמן עמוק, ו פריך מטוגן עמוק Jalapeño פופרס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן ל 365 מעלות f. מטגן עמוק הוא הטוב ביותר, אבל אם באמצעות שיטה עליונה תנור, למלא תנור ברזל יצוק הולנדי או טיגון עוף כבד עם שמן על 4 אינץ ' עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
מרדדים בצק החוצה לחתוך אותו לשניים. מערבבים את האורגנו ובזיליקום לרוטב הפיצה. תחתוך את הפפרוני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מורחים חצי מרוטב הפיצה על חצי מכל צד, מהבצק, מוסיפים את הגבינה והפפרוני, מחלקים באופן שווה. החל קו דק של המים על קצה הבצק וקפל כל אחד על עצמו ולחץ לאטום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
בדוק את טמפרטורת השמן והוסף בזהירות את כיסי הפיצה. מבשלים 2 דקות, להתהפך ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
הסר לצלחת מרופדת מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
7
מעבירים את הפיצה לצלחות ומקשטים ברוטב פיצה שנשאר, פרמזן ועלי בזיליקום טריים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
רוטב פיצהרוטב פיצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8
שלב את כל החומרים יבשים בקערה של מעבד מזון או מערבל לעמוד. או אם ביד, לשלב בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מוסיפים את המים החמים לקערת זכוכית קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מפזרים את השמרים מעל ולתת לו לשבת במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
11
מוסיפים שמן ושמרים למרכיבים יבשים ותלוי בשיטה, משלבים עד שכדור הבצק נוצר. עבור מעבד מזון, דופק על הגדרת הבצק עד הבצק הוא חלק וגמיש. עבור מיקסר לעמוד, מהירות איטית עד הבצק הוא חלק וגמיש. עבור שיטת היד, ללוש על משטח מקומח קלות עד חלקה ואלסטית. ליצור את הבצק לכדור. משמן קלות קערה גדולה, מוסיף את כדור הבצק אליו, מכסה בחוזקה בניילון נצמד או מגבת תה משוריין היטב, ומציב במקום חם או תנור f 100 מעלות עד הוכפל, כ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
תהתה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
אגרוף למטה, ולתת לנוח במשך 5 דקות. מחלקים את הבצק לשניים ב-2 פיצות גדולות או ל-4 חתיכות שוות לקאלצונה או לפיצות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
13
מגלגלים את הבצק לתוך סיבובים עבים 1/4 אינץ'. הערה טבחים: ניתן לעשות קדימה וגם קופא היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו