פיצה שרימפס
אם יש לכם קרום פיצה 2 אינץ ' אפוי מראש, מלח, גבינת מוצרלה חלקית, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 31%, המנה הזו לא כל כך גדולה. פיצה שרימפס, פיצה שרימפס, ו שרימפס אלפרדו פיצה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
לרוטב לבן, בסיר טפלון קטן, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, החרדל, הקאיין והמלח לתערובת אחידה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול מבשלים בצל על אש בינונית למשך 2 דקות.
מוסיפים שרימפס; מבשלים ומערבבים עוד 2-3 דקות.
מניחים קרום על תבנית פיצה או תבנית אפייה; מורחים ברוטב לבן. למעלה עם תערובת שרימפס וגבינה.
אופים בחום של 425 במשך 8-12 דקות או עד שהשרימפס הופכים ורודים והגבינה נמסה.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
שרימפס עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. טרלן קווארז סוביניון בלאן עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 70 דולר לבקבוק.
![טרלן קווארז סוביניון בלאן]()
טרלן קווארז סוביניון בלאן
צבע צהוב קש מבריק. סוביניון זה אקזוטי להפליא בכוס, עם פרי רב שכבתי של מנגו, פפאיה, ליים ואשכולית אדומה, וניחוחות צמחים המזכירים עשב לימון, לימון, נענע ותה ירוק. הוא גם חושף תווים מינרליים של צור בשילוב עם רמז לסירופ סמבוק. בחיך, היין מציע יחסי גומלין מרתקים של ניחוחות פרי עסיסיים ומינרליות עדינה היוצרים שפע הרמוני עם גימור ארוך ומרשים.