פיצה תרד יוונית
פיצה תרד יוונית דורש סביב 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 241 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. לכו לחנות ואספו שמן זית, תיבול, קרום פיצה 2 אינץ ' אפוי מראש ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 38%. ציון זה לא כל כך סופר. נסו בצק פיצה {מוקפץ עם תרד ופיצה פטריות}, סלט תרד יווני בכוס מיני פילו סלט תרד יווני במיי, ו פיצה יוונית עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה זורקים את התרד, השמן והתיבול האיטלקי.
מניחים קרום על 12 אינץ ' לא משומן. פיצה פאן. מסדרים את תערובת התרד על הקרום עד 1/2 אינץ'. של קצה.
מניחים מעל עגבניות; מפזרים את הגבינות, הזיתים והבצל.
אופים בחום של 450 למשך 10-15 דקות או עד שהגבינה נמסה והקצוות משחימים קלות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגאס נברן דמה קאווה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
![בודגאס נברן דמה קאווה]()
בודגאס נברן דמה קאווה
אחד מכמה קאבות וינטג ' שנעשו בספרד. דמה היא בעלת גוף מלא אך בהירה ופריכה. אחוזת נאבר סקלן מייצרת קאווה באיכות גבוהה מאז 1901. כל הקאבות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דמה מותססת בבקבוק (שמפנוז לה-מ ' - תוד) ומזדקנת בליס שלה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניקה לגוף היין ולנפח, ופרלדה, המעניקה אופי חריף ובהיר החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.