פיצות פטריות עם גבינת עיזים בשמל
פיצות גבינת עזים ופטריות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אגוז מוסקט, חמאה, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. מתכונים דומים: פיצות פטריות עם גבינת עיזים בשמל, בשר לייט: פטריות, נקניק, גבינת עיזים ופיצות בגריל צ'ייב, ו פיצות גבינת עיזים.
הוראות
מחממים אבן פיצה או בנדיבות שמן תבנית אפייה גדולה. בסיר בינוני, להמיס את החמאה על חום מתון. מערבבים את 3 כפות קמח עד צורות להדביק. בהדרגה לשפוך את החלב, לטאטא עד חלקה. להביא את הרוטב בשמל לרתיחה על חום גבוה בינוני, לטאטא כל הזמן, עד מעובה, על 4 דקות. להפחית את החום נמוך לבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד לא טעם floury נשאר, על 10 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בגבינת העז עד מומסת. מתבלים את הרוטב עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
חותכים את בצק הפיצה ל 4 חתיכות. על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד כל חתיכה לסיבוב 6 אינץ'. אבק את הסיבובים עם קמח ולתת לנוח עד נפוח מעט, על 15 דקות.
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את שן השום המרוסקת ומבשלים על חום מתון עד הזהב, כ 2 דקות.
מוסיפים את הפטריות, מכסים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד רך משחימים, כ -15 דקות. זרוק את השום. מתבלים את הפטריות במלח ופלפל ומערבבים את עלי הקורנית.
מרדדים את אחד מעגלי הבצק כדי ליצור סיבוב 9 אינץ'.
מעבירים את הכדור לקליפה ומברישים את קצה הבצק בשמן זית.
מורחים 1/3 כוס של בשמל על הבצק ומפזרים רבע מהפטריות למעלה.
מעבירים את הסיבוב לאבן הפיצה ואופים במשך כ 5 דקות, עד הקצוות הם פריך ואת בשמל מבעבע.
מעבירים את הפיצה למשטח עבודה, חותכים לפרוסות ומגישים. חזור עם הבצק והתוספות הנותרים.