פיצות גבינת עזים ופטריות עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אגוז מוסקט, חמאה, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. מתכונים דומים: פיצות פטריות עם גבינת עיזים בשמל, בשר לייט: פטריות, נקניק, גבינת עיזים ופיצות בגריל צ'ייב, ו פיצות גבינת עיזים.
הוראות
1
מחממים התנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים אבן פיצה או בנדיבות שמן תבנית אפייה גדולה. בסיר בינוני, להמיס את החמאה על חום מתון. מערבבים את 3 כפות קמח עד צורות להדביק. בהדרגה לשפוך את החלב, לטאטא עד חלקה. להביא את הרוטב בשמל לרתיחה על חום גבוה בינוני, לטאטא כל הזמן, עד מעובה, על 4 דקות. להפחית את החום נמוך לבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד לא טעם floury נשאר, על 10 דקות.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום ומערבבים בגבינת העז עד מומסת. מתבלים את הרוטב עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
גבינת עיזים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עצם הודו וצוואר הודו
4
חותכים את בצק הפיצה ל 4 חתיכות. על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד כל חתיכה לסיבוב 6 אינץ'. אבק את הסיבובים עם קמח ולתת לנוח עד נפוח מעט, על 15 דקות.