סטייק בייקון עם כוסברה, פטריות צדפות מעושנות וחמאת טימין חומה
סטייק בייקון עם כוסברה, פטריות צדפות מעושנות וחמאה חומה טימין דורש כ 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 762 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לך אניס כוכב הקרקע, בייקון סלאב, מלח כשר ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סטייק בייקון עם כוסברה, פטריות צדפות מעושנות וחמאת טימין חומה, סטייק ניו-יורק עם פטריות מנופצות וקורנית טרייה., ו סטייק ניו-יורק עם פטריות מנופצות וקורנית טרייה..
הוראות
ציוד מיוחד: סל קיטור סיני ומתלה קירור מתכת.
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
בקערה קטנה, לשלב את אניס הכוכב, ציפורן, ופלפל שחור. אבק כל פיסת בייקון עם התבלינים.
מחממים מחבת גדולה ובטוחה לתנור על אש נמוכה עד לחום.
מוסיפים את הבייקון המתובל ומבשלים 10 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור שחומם מראש ומבשלים עוד 10 דקות.
מניחים מחבת גדולה על הכיריים.
מוסיפים את כוסברה למחבת ולאחר מכן מניחים את מתלה קירור מתכת על גבי המחבת. פזר את הפטריות בסל הקיטור והנח את הסל על מדף הקירור. מכסים את מחבת ה-saute, מתלה קירור וסלסלת קיטור עם רדיד אלומיניום. הפעל את המבער על אש נמוכה ולאפשר לפטריות לעשן במשך 10 דקות. בזהירות להסיר את סל הספינה ואת מתלה מתכת מן המחבת. זרוק את כוסברה.
מניחים את המחבת על חום בינוני, מוסיפים 1 כף חמאה ואת פטריות מעושנות.
מטגנים את הפטריות עד פריך, על 6 עד 8 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
הסר את הפטריות מהמחבת, ובאותה מחבת להוסיף חמאת מקל 1. ממיסים את החמאה על חום בינוני עד שהקצף שוכך וחמאה רק מתחילה להפוך לחומה. מערבבים את הקורנית ומבשלים, ערבוב, עד החמאה הוא חום זהוב. מתבלים במלח ופלפל.
הסר את סטייקים בייקון מהתנור.
יוצקים את החמאה השחומה על הסטייקים ומגישים כל אחד עם פטריות בצד.