קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

פיצטה עם נורות שום קלויים קמבוזולה

פיצטה עם נורות שום קלויים קמבוזולה
פיצטה עם נורות שום קלויים קמבוזולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 6 מנות עם 517 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לכם פרמזן, שום, קמבוזולה טריז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריז סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים מפתח קפוא כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: פיצטה 211 פיצה מרגריטה, תרד, ביצה רכה ופיצטה פרמזן, ו מתכון נורות שומר בגריל.

הוראות

1
מכניסים אבן פיצה לתנור ומחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לחץ את הבצק עם האגודלים ואז הניח על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מרדדים בצק לכ -10 אינץ ' סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
בקערה שלבו את שמן הזית, הרוזמרין והשום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מברישים מעט מתערובת שמן הזית על הפיצטה ומפזרים מעט מהפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
6
אופים על אבן הפיצה עד שהפיצטה מזהיבה ופריכה, בערך 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוציאים מהתנור וחותכים לחתיכות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים עם חתיכת קמבוזולה ומעט שיני שום קלויים באמצע.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
קמבוזולהקמבוזולה
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
9
חזור על הפעולה עם פיצטות שנותרו.
1
1 נורה שום
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2
3 גבעולי טימין טרי
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
3
1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
4
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
קוצצים את החלק העליון של נורת השום, חושפים את צמרות הציפורן. עוטפים את נורת השום ברפיון בנייר כסף, יוצקים שמן זית ומעליהם טימין. הדק את העטיפה סביב הנורה והשאיר את החלק העליון מעט רופף כדי לאפשר חום לנורה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מכניסים את הנורה לתנור ואופים 45 דקות, או עד שהציפורן הקלויה מתחילה להגיע לשיא מהראש.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®