בייגלה עטוף בבייקון
בייגלה עטוף בבייקון עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 85 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בייקון, סוכר חום, אבקת צ'יליוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. מתכונים דומים: בייקון עטוף ארנב מותן עם רוטב תות בייקון, מטבל בייקון דיז'ון עבור בייגלה, ו דיז'ון-מטבל בייקון בייגלה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום העליון עם מתלה תיל.
מערבבים סוכר חום, אבקת צ ' ילי, ופלפל קאיין יחד בקערה. לדלות את שני הצדדים של כל פרוסת בייקון בתערובת הסוכר החום. לעטוף פרוסת בייקון מצופה סביב כל מוט בייגלה, משאיר מקום קטן בתחתית בייגלה חשוף לטיפול קל. מסדרים כעכים עטופים על מתלה התיל מעל תבנית האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד בייקון הוא פריך, 15 עד 20 דקות.