פיצת Streusel קינמון עם טפטוף וניל
המתכון פיצת Streusel קינמון עם טפטוף וניל מוכן תוך כ 27 דקות, וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 150 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, שיבולת שועל, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Cran-תפוח גרנולה פיצה עם טפטוף וניל, ללא גלוטן קינמון רול עוגה פאונד עם טפטוף וניל, ו קינמון Streusel קינוח פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
שלב 1 כוס הקמח, שמרים, סוכר ומלח בקערה גדולה.
מחממים חלב וחמאה עד חם מאוד (120 עד 130 מעלות F).
מוסיפים לקמח ומערבבים עד מעורבב היטב, על 1 דקה. בהדרגה מוסיפים מספיק קמח שנותר (3/4 עד 1 ¼ כוסות) כדי להפוך את הבצק הרך של s. הבצק צריך ליצור כדור ויהיה דביק מעט. ללוש על משטח משוריין או בקערה של מערבל לעמוד עם וו בצק עד חלקה וגמיש, על 4 דקות. (אם שימוש מהיר
עלייה שמרים, לתת לבצק לנוח בשלב זה במשך 10 דקות.) טפיחה בצק עם ידיים מקורנות כדי למלא מחבת פיצה משומנת או תבנית אפייה. ליטפתי את הבצק לתוך מעגל 12 אינץ 'ישירות על צלחת פיצה גדולה (12 עד 16 אינץ'). טופס שפה. מכסים במגבת ולתת לנוח 10 דקות.לציפוי, מערבבים קמח, סוכר חום, קינמון ואגוז מוסקט בקערה-השתמשתי באותה קערה בה השתמשתי לבצק הפיצה.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או שני מזלגות עד מתפורר. מערבבים בשיבולת שועל.
אופים על מתלה התנור הנמוך ביותר במשך 12 עד 15 דקות, עד ציפוי וקרום הם השחמה.
הסר מהתנור ולתת מגניב על מתלה חוט עבור 5 minutes.To הפוך את הדובדבן, להמיס את החמאה בכוס מדידת מיקרוגל זכוכית 2 כוס בטוח.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים (זה עדיין יהיה עבה ואבקתי בשלב זה), ולאחר מכן להוסיף חלב 2 כפיות בכל פעם עד שזה עקביות של דבק או עבה מעט.
העברה לשקית לקשט unsnipped (ללא קצה נדרש) או שקית הקפאה חובה כבדה. חותכים את הקצה או הפינה של התיק ומטפטף על הפיצה לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto