קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

פיצת בוקר גביני

פיצת בוקר גביני
פיצה בוקר גביני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-40 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. גשו לסופר וקנו בייקון של אוסקר מאייר, ביצים, גבינת צ'דר חדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פיצת בוקר גביני, פיצת טרסת בוקר, ו פיצה מרגריטה גביני חומוס עם פסטו לחם פיצה בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
טפיחה ובצק מתיחה לתוך מלבן כפרי 14x6 אינץ ' על גיליון אפייה מרוסס עם ספריי בישול; מברשת עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
למעלה עם 1 כוס גבינה וחצי בצל, משאיר 4 (3 אינץ') אזורים של בצק untopped. (ביצים יתווספו כאן.) לפצח ביצים, 1 בכל פעם, לתוך קערה קטנה, ואז להחליק על בצק. בצק עליון עם עגבניות, בייקון, גבינה נותרת ובצל, להיזהר להימנע ציפוי הביצים.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
אופים 23 עד 25 דקות. או עד הקרום הוא חום זהוב ביצים נעשות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Caposaldo קיאנטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.