פיצת גבינת עיזים ללא בישול
פיצת הגבינה של העז ללא בישול לוקחת בערך 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 819 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותרימו ג'בטה ארוכה, צלויים במרינדה ופלפלים בשמן זית, גבינת עיזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: הפוך גבינת עיזים משלך עבור גבינת עיזים, נקניק ופטריות ולינגטון (או פיצה!), מבשלים את הספר: בלינצ'ס גבינת עיזים, ו מבשלים את הספר: בראוניז גבינת עיזים.
הוראות
פרוסת לחם לשניים כך שיש לך שני בסיסים עגולים או ארוכים.
מסננים את הפלפלים, שומרים את השמן.
מורחים 1 כף של פסטו על הצד לחתוך של כל בסיס.
פזר את הפלפלים ואת גרגיר הנחלים והתפורר מעל גבינת העזים.
מערבבים את הכף הנותרת של פסטו עם כף שמן מהפלפלים ומטפטפים אותו על הפיצות. לפזר את הזיתים מעל.
חותכים כל פיצה לתוך טריזים או פרוסות ומגישים.
יין מומלץ: סנג ' ובזה, יין ברברה, שיראז
פיזזן בתפריט? נסה זיווג עם Sangiovese, יין ברברה, ושיראז. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה רוטב אדום יקרא יין אדום עם קצת חומציות, כגון barberan או sangiovese. תוסיף פפרוני או נקניק ואתה יכול ללכת נועז עם סירה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Ricasoli Castello di Brolio קיאנטי Classico. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico]()
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
# 5 צופה יין Top 100 של 2009castello di Brolio מבטא את האלגנטיות המעודנת כי הוא רק ספציפי terroir של Brolio. זהו "יין חלק" שהושג על ידי בחירת הענבים הטובים ביותר של Brolio, התבגר ב barriques, עם קנס ארוך בבקבוק המשפר את האלגנטיות האצילית שלה. סנג ' ובזה עם כמות קטנה של קברנה סוביניון ומרלוטעם הקציר הזה, זה היה סוף סוף אפשרי עבור Sangiovese להביע itsmaximum פוטנציאל. צבע אודם אינטנסיבי עם גדילים נופך, יש לו זר מורכב beautifularomatic. שוקולד / קפה ותבלינים חיך, יש להתוכן טאנין אלגנטי וגימור מתמשך.קיאנטי קלאסיקו מושלמת במיוחד כמחמאה למנה העיקרית המבוססת על בשר, כגון פורצ 'טה אלו ספידו, טריפה, ביסטקה אלה פיורנטינה, קולונטה לארד, נקניקים ופינוצ' ונה די סינטה סנזה. קיאנטי קלאסיקו גם הולך טוב עם גבינת פקורינו טוסקנו בוגרת למחצה, crostini alla toscana ו fagioli al הפיאסקו. היין צריך להיות מוגש בטמפרטורה של 60-65 ° F.