פיצה כוסברה פסטו עקף עם Portobellos ובצל אדום יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 227 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגוזי מלך, בצל, שמרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו פיצת כוסברה, שרימפס בגריל וכוסברה פסטו פיצה, ו שרימפס בגריל וכוסברה פסטו פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את הקרום, להמיס שמרים וסוכר במים חמים בקערה גדולה, ולתת לעמוד 5 דקות. קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קרום
קמח לכל מטרה
סוכר
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
קערה
2
מוסיפים 1 1/4 כוסות קמח 1/4 כפית מלח לתערובת שמרים; מערבבים עד צורות בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 10 דקות); להוסיף מספיק של הקמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
שמרים
מלח
3
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, במשך 30 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצק
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
אגרוף הבצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אגרוף
5
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
6
מניחים בצק על מחבת פיצה 12 אינץ ' או תבנית אפייה מפוזרת בקמח תירס. Crimp קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה. לכסות ולתת לעלות 10 דקות או עד נפוחות.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מחבת פיצה
7
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
כדי להכין פסטו, מניחים כוסברה ו 5 החומרים הבאים (כוסברה דרך 1/2 כפית מלח) במעבד מזון, ולעבד עד חלקה, גירוד הצדדים של קערה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברה
פסטו
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
9
כדי להכין את הפיצה, לחמם מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיפים את הפטריות; מבשלים 5 דקות או עד שהלחות מתאדה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
11
מוסיפים את החומץ ומבשלים עד שהנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
12
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. כפית את תערובת הפטריות על קרום פיצה. זרוק פסטו על ידי כפית חופנים על קרום פיצה. למעלה עם בצל, ומפזרים פונטינה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פיצה מוכן
פטריות
גבינת פונטינה
פלפל
בצל
פסטו
מלח
13
אופים ב 450 במשך 15 דקות או עד הקרום הוא השחמה קלות.