פיצת לחם צרפתי עם נקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל נקניק לחם צרפתי Pizzan. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 122 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך גבינה בסגנון, רוטב פיצה, בגט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. . עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא משהו. נסו פיצת לחם צרפתי עם נקניק, פיצה לחם צרפתי עם נקניק ופטריות פורטובלו, ו פיצת לחם צרפתי עם נקניק, צדפות ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. להתפורר ומבשלים נקניק במחבת בינונית עד חום. תניח בצד. תחתוך את באגט לחצי לאורכו.
מניחים חצאים על תבנית אפייה.
מורחים ברוטב. למעלה עם גבינה, נקניק ופפרוני.
אופים במשך 5 דקות או עד גבינה מותכת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.